Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Naše domaće, sada i ubuduće
  • 12.06.2018. 14:25

Tolušić: Veseli me što je sve manje kukanja i problema

Veseli me što u razgovoru s poljoprivrednicima u posljednje vrijeme prevladavaju ideje, a sve je manje kukanja i problema. Vjerujem da će se taj trend nastaviti budemo li nastavili surađivati i zajedno pristupati izazovima, zaključio je Tolušić. 

Foto: Ministarstvo poljoprivrede
  • 492
  • 58
  • 0

"Svaki zakon i pravilnik na kojem Ministarstvo radi služi poljoprivrednim proizvođačima i njihovim potrebama. Cilj nam je da se poljoprivredni proizvođači rasterete administrativno, da ih se maksimalno zaštiti od nepoštene tržišne utakmice i da im se omogući povoljno financiranje njihovih ideja i projekata. Zato i jesmo na terenu barem jednom tjedno. Slušamo, razgovaramo, detektiramo načine kako zajedno možemo riješiti neke probleme. Istovremeno promoviramo plodove njihovog rada i radimo na podizanju svijesti naših sugrađana da je lokalno uzgojena hrana najbolja i najkvalitetnija", rekao je potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić jučer u Pleternici. 

Naime, Tolušić je u Požeško-slavonskoj županiji boravio u sklopu manifestacije "Naše, domaće, sada i ubuduće", koja svoj put nastavlja u petak, 15. lipnja u Karlovcu. Podsjećamo, od ponedjeljka 5. ožujka 2018. traje manifestacija kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.

"Veseli me što u razgovoru s poljoprivrednicima u posljednje vrijeme prevladavaju ideje, a sve je manje kukanja i problema. Vjerujem da će se taj trend nastaviti budemo li nastavili surađivati i zajedno pristupati izazovima", zaključio je Tolušić. 


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Tomislav Tolušić Ruralni razvoj Pleternica


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.