Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede
  • 22.10.2018. 10:30

Tolušić: Moj jedini cilj je da poljoprivreda postane izbor, a ne nužda

Iza aktualne Vlade su dvije godine mandata, a kakvi su rezultati Ministarstva poljoprivrede objavili su na svojim stranicama. Pogledajte i video o protekle dvije godine.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
  • 1.719
  • 216
  • 0

"Dvije godine mandata je prošlo. Ispravili smo mnoge nepravde, ali još puno posla je pred nama. Hvala svima onima koji vjeruju u ono što radimo, vaše mišljenje i topla riječ nam neopisivo mnogo znače. Hvala i onima koji ne vjeruju, i vi nam dajete snagu da vas još boljim radom pokušamo uvjeriti da hrvatska poljoprivreda ima svijetlu budućnost.

Moj jedini cilj je da poljoprivreda postane izbor, a ne nužda i da hrvatskom poljoprivredniku vratim osmijeh na lice. I u tome ću i uspjeti", napisao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić na svom profilu. 

Naime, iza aktualne Vlade, čiji je Tolušić od ove godine potpredsjednik, su dvije godine mandata, a kakvi su rezultati Ministarstva poljoprivrede objavili su na svojim stranicama. U dokumentu ispod teksta pogledajte cjelovito izvješće o protekle dvije godine resornog ministarstva na čijem je čelu Tomislav Tolušić, a pogledajte i video prilog. 

Video: Ministarstvo poljoprivrede


Dokumenti


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede Vlada Dvije godine Mandat Rezultati


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo današnjih radova na njivi, lavanda i gost u lavandi.