• Predaj oglas
  • 17.04.2019. 14:00

Tablet čeka najsretnijeg korisnika/cu Agrokluba. Ažuriraj profil i predaj oglas ;)

Predaj besplatan oglas na Agroklub oglasnik, riješi se mehanizacije koja ti ne treba ... i automatski sudjeluj u nagradnoj igri!

Foto: Agroklub
  • 942
  • 147
  • 0

Imaš stari traktor, motokultivator, prikolicu, kosilicu ili bilo što od mehanizacije da ti se povlači po dvorištu? Sada je prava prilika da oglasiš prodaju! 

Zaradi nešto i ujedno si napravi mjesta - prodaj, zamjeni ili pokloni što ti je višak na besplatnim oglasima Agrokluba. U sljedećih tjedan dana to je još mudrije činiti jer možeš osvojiti zanimljive nagradeeeee :)

Što trebaš raditi?

Uslikaj ono što želiš prodati/zamijeniti, logiraj se na AK, postavi oglas i … čekaj da te kupac nazove!

Usput pogledaj i ostale oglase, možda možeš potaknuti trampu s nekim, pronaći nešto što si oduvijek htio ili dobiti nove ideje.

Da bi sudjelovao u nagradnoj igri, bitno je postaviti oglas u sljedećih tjedan dana, od 17. do 24.04.2019., a nagradna igra vrijedi samo za naše postojeće korisnike (račune kreirane prije 17.04.2019.). Nakon završetka nagradne igre, poseban algoritam će odabrati tri naj sretnika ili sretnice koji će dobiti nagrade.

A kakve nagrade?

Eeee, a nagrade su ovaj puta speeeektakl!!! Dijelimo tri i to su:

  1. nagrada - Tablet MeanIT Q80 - 3G, Quadcore, 7'' Android 6.0, 2500mAh, 1GB, 1024x600px, micro USB
  2. nagrada - Knjiga Vinske priče, Željka Garmaza - Slavonija i hrvatsko Podunavlje
  3. nagrada - Majica Agrokluba iz kolekcije 'My grandfather used to say ...'

Iznimno je važno da IMATE upisanu ispravnu kućnu adresu na Vašem AK profilu, jer u suprotnom nećete ući u bubanj za izvlačenje nagrada (algoritam ne prepoznaje korisnike bez adrese).

Izvlačenje će biti 25.04.2019., a odmah po izvlačenju ćemo objaviti i dobitnike!

Evo i linka: Klikni i prijavi se!

Sretnooo svima! ;)

PS. Administratori Agrokluba svakodnevno uklanjaju nepotpune ili neprikladne oglase, stoga vodite računa da oglas predstavlja realnu ponudu u pripadajućoj kategoriji oglasnika


Tagovi

Oglas Agroklub Tablet


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#PRRRH Kvalitetnom novom mehanizacijom do kvalitetnije pripreme, a samim time i konkurentnosti kroz... Pročitaj cijelu bilješku »