Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 14.05.2015. 14:50

Sutra istječe rok za podnošenje prijava za razminiranje

Potpora se dodjeljuje u obliku bespovratnih novčanih sredstava. Udio javne potpore u prihvatljivim troškovima ulaganja iznosi 100 troškova. Korisnici moraju dostaviti Zahtjev za potporu, promjenu, predujam ili isplatu, zajedno s propisanom dokumentacijom.

  • 376
  • 35
  • 0

Iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, podsjećaju općine, gradove i županije, na čijim područjima još ima minski sumnjivih poljoprivrednih površina, da je 15. svibnja 2015. godine, posljednji dan za podnošenje prijava za Podmjeru 5.2. Tip operacije 2. Razminiranje poljoprivrednog zemljišta.

Prihvatljivi troškovi su:

  • troškovi pretraživanja ili razminiranja poljoprivrednih površina,
  • opći troškovi vezani uz označavanje ulaganja sufinanciranih iz proračuna Europske unije sukladno Prilogu II. Pravilnika,
  • opći troškovi vezani uz angažiranje vanjskih stručnjaka za pripremu natječajne dokumentacije i provedbu projekta do najviše 10.000 eura u kunskoj protuvrijednosti prema tečaju iz članka 9. Pravilnika,
  • porez na dodanu vrijednost (PDV), pod uvjetom da nije povrativ za korisnika u okviru nacionalnog zakonodavstva o PDV-u.

"Potpora se dodjeljuje u obliku bespovratnih novčanih sredstava. Udio javne potpore u prihvatljivim troškovima ulaganja iznosi 100% prihvatljivih troškova. Korisnici moraju dostaviti Zahtjev za potporu, promjenu, predujam ili isplatu, zajedno s propisanom dokumentacijom na obrascima koji se preuzimaju s naših internetskih stranica", poručuju iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Pravilnik i ostale detaljne informacije možete pronaći ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Agencija za plaćanja Mine Podmjera 5.2 Općine Gradovi Županije Zahtjev Rok Obrazac


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰