Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 11.11.2015. 16:45

Subvencioniranje legalizacije gospodarskih objekata

Koprivničko-križevačka županija poziva poljoprivrednike da predaju zahtjeve za subvencioniranje izrade dokumentacije za legalizaciju gospodarskih objekata.

Foto: KKŽ
  • 353
  • 45
  • 0

Koprivničko-križevačka županija raspisala je javni poziv za subvencioniranje poljoprivrednicima izradu dokumentacije potrebne za legalizaciju gospodarskih objekata koji se koriste u poljoprivrednoj djelatnosti.

Zahtjeve mogu podnijeti fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih proizvođača, s prebivalištem odnosno sjedištem na području Koprivničko-križevačke županije, a osigurano je 100 tisuća kuna. Subvencionirati će se 30% troškova izrade projektne i geodetske dokumentacije za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, a maksimalni iznos subvencije je pet tisuća kuna. Uz zahtjev treba priložiti:

  • Obrazac zahtjeva T-100032,
  • Kopiju računa ovlaštenog projektanta i geodete,
  • Kopiju rješenja o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava,
  • Kopiju Rješenja o izvedenom stanju, bez obzira na godinu izdavanja,
  • Kopiju IBAN-a podnositelja zahtjeva,
  • Izjavu zainteresirane stranke da nije u sustavu PDV-a i
  • Izjavu zainteresirane stranke da u istu svrhu već nije dobio i koristio subvenciju od nekog grada ili općine.

Županija će kontrolirati je su li odabrani korisnici dobiveni novac potrošili u svrhu za koju im je dodjeljen. PDV nije prihvatljivi trošak. Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati.

Načini i rokovi podnošenja zahtjeva

Zahtjevi i navedeni dokumenti mogu se poslati poštom ili donijeti osobno do 30. prosinca 2015. godine na adresu: Koprivničko-križevačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju, Nemčićeva 5 48000 Koprivnica, s naznakom T-100032

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 658-135 ili na e-mail zdenka.maric@kckzz.hr Obrazac zahtjeva možete podići u županiji ili preuzeti ispod ovoga teksta.

Foto: KKŽ


Dokumenti


Tagovi

Koprivničko-križevačka županija Javni poziv Subvencije Legalizacija Gospodarski objekti Projektna dokumentacija Geodetska dokumentacija


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.


Partner

Koprivničko-križevačka županija

Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica, Hrvatska
tel: +385 (0) 48 658 135, e-mail: denis.maksic@kckzz.hr web: http://kckzz.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]