Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Spašavanje
  • 21.05.2024. 10:30

Starica (90) pala u provaliju duboku 50 metara dok je tražila ovce

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, žena je spašena.

Foto: MUP
  • 245
  • 29
  • 0

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutarnjih poslova susjedne Srbije uspješno su jučer evakuirali ozlijeđenu ženu koja je pala niz liticu dubine oko 50 metara, u mjestu Struganik, općina Mionica.

Kako prenose Večernje novosti, riječ je o ženi staroj oko 90 godina, koja se okliznula dok je tražila ovce koje su bile na paši te pala u ponor.  

"Brzom intervencijom vatrogasaca-spasioca iz Valjeva koji su odmah nakon dojave krenuli na lice mjesta, prvo je izvršena pretraga vrlo nepristupačnog terena, zatim lociranje ozlijeđene, a zatim i izvlačenje osobe na sigurnu lokaciju. Ozlijeđena je predana Hitnoj medicinskoj pomoći na daljnje zbrinjavanje", navodi se na službenoj Instagram stranici MUP-a.

Spašavanje je trajalo dva sata, zbog nepristupačnosti terena. Kako pišu Večernje novosti, susjeda koja je bila s njom odmah je obavijestila njenog sina u Struganiku, on je pozvao policiju te su ubrzo na teren stigla četiri vatrogasca iz Valjeva i dva iz Mionice.

Staricu u stanju šoka, malaksalu, koja nije imala snage ni govoriti, preuzela je ekipa hitne pomoći, pa je prebačena u Urgentni centar Zdravstvenog centra Valjevo i nije u životnoj opasnosti.


Tagovi

MUP Pala u provaliju Vatrogasci- spasioci Ispaša ovaca Spašavanje


Autorica

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Došli smo provjeriti stanje usjeva kod Predraga Begića u Sisačko-moslovačku županiju. Kukuruz je do jučer plivao u 15 cm vode, ali pšenica se "izvukla" bez muke. Kako to? Doznat ćete uskoro...