• Foto natječaj
  • 14.09.2019. 09:00

Škola je počela, a i jesen stiže dunjo moja ;) Fotkaj, postaj i osvoji!

Koje jesenske poslove najviše volite? Možda kuhanje ajvara, pekmeza ili rezanje drva za zimu? Berbu grožđa ili jabuka? Vršenje kukuruza ili vađenje repe? Pečenje rakije? Podijelite fotografiju na KLUBu i možda baš vi osvojite poklon

Foto: Gargonia/Depositphotos
  • 570
  • 43
  • 0

Rujan je mjesec kada dočekujemo jesen i ubiremo plodove rada na zemlji uz nebrojene aktivnosti u dvorištu, šumi, kuhinji … jer se pomalo pripremamo za nadolazeće hladne dane. Kupimo plodove, obrađujemo, prerađujemo, spremamo ih na razno-razne načine. 

Pravite zimnicu? Kuhate pekmez? Pripremate oranicu za sjetvu? U berbi ste grožđa ili voća? Pečete rakiju? Režete drva? Pokažite nam gdje ste i što radite putem prigodnih fotografija, a mi ćemo najbolje nagraditi s vrijednim nagradama.

Kako sudjelovati?

Jednostavno, kao i uvijek ;)

Uslikaš fotografiju (ili više njih), logiraš se i podijeliš na KLUBu + dodaš heštag #jesenstiže

Igra traje od 14.09. do 22. rujna 2019. godine. Prati i što drugi postaju na KLUBu, lajkaj i komentiraj objave drugih sudionika.

Dan izvlačenja je prvi dan jeseni, 23. rujna 2019. (ponedjeljak) kada ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

Svi koji su ispunili uvjete nagradne igre će ući u bubanj i biti mogući dobitnici nagrada. Izvlačimo 10 sretnika koji će osvojiti najbolje AgroKLUB majice na svijetu! Nema ih za kupiti, ali ih možete osvojiti!

Ponavljamo uvjete sudjelovanja:

  • fotografija koja predstavlja poslove koje radiš u rujnu objavljena na KLUBu
  • heštag #jesenstiže u opisu
  • puno ime i prezime te adresa stanovanja na tvom članskom profilu AK

Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ali, lajkanje, komentiranje i praćenje objava na KLUBu sigurno neće odmoći. Jako bitno - provjeri imaš li upisanu adresu stanovanja na svom profilu. Ako nemaš, upiši odmah jer naknadne upise ne priznajemo.

Sretno svima!


Tagovi

Poklon Igra Agrokub KLUB Postaj Majica


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Primjena najnovijih dostignuća u ventilaciji. #jedilokalno