Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 03.12.2019. 12:00

Serija traktora MF 6700 S proglašena strojem 2020. godine

Massey Ferguson radosno objavljuje da je nova serija MF 6700 S okrunjena nagradom stroja 2020. godine na Agritechnici u Hannoveru te zauzela prvo mjesto u kategoriji srednje velikih traktora!

Foto: Austro Diesel
  • 595
  • 99
  • 0

Massey Ferguson radosno objavljuje da je nova serija MF 6700 S okrunjena nagradom stroja 2020. godine na Agritechnici u Hannoveru te zauzela prvo mjesto u kategoriji srednje velikih traktora.

Dvadeset stručnih uredništava iz jedanaest zemalja dodjeljivali su po dvanaesti put međunarodno priznanje u okviru sajma Agritechnica.

Thierry Lhotte, potpredsjednik i glavni direktor Masseya Fergusona za Europu i Bliski istok rekao je prilikom dodjele nagrada: "Ovim se priznanjem vrednuje angažman svih zaposlenika Masseya Fergusona u Beauvaisu koji su uložili sve svoje vještine i iskustva u razvoj inovativnih, troškovno učinkovitih i jednostavnih četverocilindričnih traktora s 200 KS".

Poboljšana učinkovitost pri niskim troškovima rada

"Međutim, nova serija MF 6700 S pruža još više. Svojim kompaktnim dimenzijama, izvanrednim omjerom snage i težine te najužim polumjerom zaokretanja u svojoj klasi, ti traktori povezuju najveći učinak s izvanrednom svestranošću", nadodao je.  

Massey Ferguson optimalno je spojio najnovije tehnologije i čuveni dizajn kako bi se pobrinuo da novi traktori MF 6700 S pruže poboljšanu učinkovitost pri niskim troškovima rada

Pet modela od 135 do 180 KS koriste sustav upravljanja snagom motora (EPM) koji povećava snagu i do 20 KS zbog čega je MF 6700 S sa 200 KS najjači četverocilindrični traktor na svijetu. Zahvaljujući naprednom sustavu za naknadnu obradu "All-in-One" koji ne zahtijeva održavanje, motori ispunjavaju najstrože propise stupnja V. Pritom je jedina promjena dodatni katalizator čađe. Cijeli je sustav postavljen bočno ispod kabine zbog čega izvanredan pogled iznad uskog poklopca motora ostaje očuvan. Ispušna cijev je tanja nego prije.

vf
Predstavnici Austro Diesela s nagradom na sajmu Agritechnica

Jednostavnim održavanjem smanjuju se troškovi rada pri dugim intervalima održavanja - 600 sati za motor i 1.800 sati za prijenos. Novi automatski hidraulički položaj klipa dodatno smanjuje troškove: sustav koji ne zahtijeva održavanje uštedi tijekom 2.400 sati do 1.950 eura.

Svi modeli stupnja V serije MF 6700 S dostupni su opcionalno i s bezstupanjskim prijenosom Dyna-VT ili novim Dyna-6 Super Eco. Ova najnovija izvedba čuvenog poluautomatskog Powershift prijenosa omogućuje traktorima da postignu brzinu na cesti i do 40 km/h pri samo 1.500 okr./min što dovodi do značajne uštede goriva

Datatronic 5 - sveobuhvatni alat za preciznu poljoprivredu

Za optimalnu učinkovitost automatski se brine Dyna-VT na kojem vozač može odrediti brzinu vožnje po želji pri svakom broju okretaja motora kako bi što više povećao svoju učinkovitost, povećao udobnost i poboljšao kvalitetu rada. Radi u intuitivnim načinima vožnje koji se jednostavno prilagođavaju svim zadacima i uvjetima. Najnovija izvedba Super Eco smanjuje potrošnju goriva tako što postiže brzinu na cesti od 40 km/h pri samo 1.450 okr./min. 

Najnoviji terminal Datatronic 5 sa zaslonom na dodir od 9 inča iz Masseya Fergusona dostupan je serijski u značajki Exclusive i opcionalno za modele Efficient. Ovaj jednostavni terminal koji je kompatibilan s ISOBUS-om pruža rukovanje pomoću tableta što vozaču omogućuje da jednostavno i brzo pristupi postavkama te ih promijeni. Datatronic 5 ne nudi samo potpuno upravljanje traktorom i strojem nego se može koristiti i kao sveobuhvatni alat za preciznu poljoprivredu koji uključuje MF Guide, MF Section Control i MF Rate Control.

Za značajke Essential i Efficient dostupna je opcija Fieldstar 5. On koristi isti intuitivni terminal sa zaslonom na dodir kako bi jamčio kompatibilnost s ISOBUS-om i korištenje cijeloga paketa MF tehnologija.

Za više informacija obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel MF 6700 S Agritechnica Stroj godine Massey Ferguson traktor


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.