Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Domagoj Vida
  • 20.07.2018. 08:45

Sa zelenih travnjaka Rusije, na pašnjake Slavonije: Domagoj Vida završio u svinjcu!

Sjajni naš stoper nahranio je spremno crne slavonske svinje i iznova oduševio cijelu Hrvatsku.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
  • 2.791
  • 403
  • 2

Na doček u svoj rodni Donji Miholjac stigao je u konjskoj zaprezi i odjeven u narodnu nošnju. Koji dan poslije - završio je u svinjcu!

Bećar Domagoj Vida, najveći veseljak među srebrnim hrvatskim nogometnim reprezentativcima, na OPG-u Crne slavonske u Cretu spremno je uzeo kukuruz i nahranio crne slavonske svinje. 

"Sa zelenih travnjaka Rusije, na pašnjake Slavonije", stoji u potpisu fotografije na facebooku koja je oduševila, a što ponovno dokazuju brojni komentari. "Svaka čast, to je taj slavonski duh pošten jednostavan marljiv velikog srca i karaktera Bravo legendo!", "Čovjek koji ujedinjuje", "Pravi Slavonac, domoljub, čovjek koji ujedinjava a ne razdvaja", "Bit će kobasice i kulena", "Zna čovjek kaj vrijedi"...

Sjajni stoper oduševio je jučer i Osječane. Naime, kao poseban gost stigao je u nekoć svoj klub NK Osijek na uzvratnu utakmicu prvog pretkola u Gradskom vrtu i proslavio s njima pobjedu nad moldavskim Petrocubom s 2-1. Vida je upravo u NK Osijeku pokazao koliko vrijedi, a na brojnim osječkim zgradama i danas stoje grafiti kojima su navijači poručivali Upravi da nema prodaje tog sjajnog igrača: "Ode Vida, ode glava". 

Glava ipak stoji i dalje. Rekli bismo ponosnija nego ikad. Svih nas. Ne samo Uprave kluba, Osijeka, Slavonije. Cijele Hrvatske. 


Tagovi

Domagoj Vida Crna slavonska svinja Cret


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!