• In memoriam
  • 03.03.2018. 10:15

Roberta Sorić - In memoriam

Čast mi je što sam te poznavao. I hvala ti što si nas zadužila svojom ljudskom veličinom.

  • 5.914
  • 852
  • 3

Pamtim je kao nasmijanu i pozitivnu. Uvijek. Proaktivnu i kreativnu. Izuzetno. I stoga je teško zamisliti ovu vijest. Roberta više nije s nama. U kontaktu s kolegama odreda svjedočim nevjerici.  A znali smo se tek kroz 10-ak godina posla - sajmova, konferencija, cesta, autobusa, aerodroma. Kilometara i redaka raznih. Koji su na koncu obilježili i kraj. Na još jednom zadatku.

Pamtit će ju mnogi. Po dobru.

Mediji i poljoprivreda bili su njena profesionalna strast. Tisuće članaka, reportaža, osvrta, intervjua i kolumni. Nebrojene fotografije i galerije - raznih događaja domaćeg agrara. Uz znanost i visoke tehnologije, ali i uz malog seljaka. Tražeći načine i poveznice. U Parizu ili Berlinu, ali i u najzabačenijem slavonskom selu. Novinarka. Urednica. 

Napustila nas je novinarka i urednica Roberta Sorić

Uvijek fer. Pozitivna i nasmijana. Nesebična.

Ostavila je iza sebe obitelj i rezultate djelovanja, ali i toliku dozu kvalitetnih ljudskih osobina koje su okolinu učinile boljom.

Roberta, nedostajat ćeš obitelji. Nedostajat ćeš redakcijama AgroGlasa i Glasa Slavonije. I Društvu agrarnih novinara Hrvatske. Nedostajat ćeš čitateljima, ali i mnogima koji toga neće biti svjesni. 

Čast mi je što sam te poznavao. I hvala ti što si nas zadužila svojom ljudskom veličinom.

Iskrena sućut obitelji. 


Tagovi

Roberta Sorić Agroglas In memoriam


Autor

Vedran Stapić

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Vlasnik SLinka, bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ono kad ti u dvorište padne #MIG