Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izravna pogodba
  • 20.01.2016. 13:30

Prodaja državne oranice u općini Vojnić

Agencija za poljoprivredno zemljište izravnom pogodbom prodaje državnu oranicu u općini Vojnić.

Foto: pixabay.com
  • 552
  • 32
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište obavještava sve zainteresirane o prodaji izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području:

  • općine Vojnić u Karlovačkoj županiji i to k.č.br. 881 u katastarskoj općini Široka Rijeka, oranica površine 0,4237 ha i tržišne cijene od 8.007,93 kn.

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe koje ispunjavaju propisane uvjete. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 14. siječnja 2016. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Vojnić - za k.č.br. 881 u k.o. Široka Rijeka".

Detalji obavijesti o prodaji izravnom pogodbom za spomenutu oranicu dostupni su na web stranici APZ-a te ispod ovoga teksta.

Foto: pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Izravna pogodba Vojnić Karlovačka županija Široka Rijeka Javno nadmetanje Katastarska općina APZ


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]