Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Europska unija
  • 12.05.2015. 12:15

Predstavnici hrvatskih poljoprivrednika u Bruxellesu

Predstavnici najvećih hrvatskih poljoprivrednih Udruga i saveza Bruxellesu sudjeluju na konferenciji "Zajednička poljoprivredna politika u praksi".

  • 263
  • 85
  • 0

Članovi Upravnog odbora Hrvatske poljoprivredne komore i Hrvatskog seljačkog saveza te predstavnici Udruga Najuzornija hrvatska seoska žena, Baranjska brazda i ZG trešnja, Udruge poljoprivrednih obiteljskih gospodarstava Život te Klastera Slavonska jabuka, na poziv naše eurozapstupnice Marijane Petir, dva će dana, boraviti u Bruxellesu.

Osim što će se upoznati s radom Europskog parlamenta, sa zastupnicom Petir će razgovarati o najaktualnijim problemima u poljoprivredi te prijedlozima za njihovo rješavanje. Također, predstavnici seljačkih udruga sudjelovat će i na konferenciji pod nazivom "Zajednička poljoprivredna politika u praksi".

Tom prilikom, o iskustvima provedbe Zajedničke poljoprivredne politike govorit će potpredsjednica Europskog parlamenta Mairead McGuiness, zastupnici i članovi Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskog parlamenta, predstavnici Glavne uprave za poljoprivredu Europske komisije te predstavnici Copa-Cogeca, najjačeg europskog udruženja seljačkih udruga, zadruga i organizacija. S hrvatskim će, pak, iskustvima nazočne, uz zastupnicu Petir, upoznati predsjednik Hrvatskog seljačkog saveza i zamjenik predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore Mijo Latin.


Tagovi

Hrvatska poljoprivredna komora Hrvatski seljački savez Najuzornija hrvatska seoska žena Baranjska brazda ZG trešnja Život Slavonska jabuka Marijana Petir Bruxelles Europski parlament Konferencija Mairead McGuiness Copa-Cogeca Mijo Latin


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.