Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podmjera 4.1.2.
  • 08.09.2015. 07:10

Poznata još četiri korisnika Mjere 4!

Za sada u dodjeli sredstava iz Mjere 4, prednjači Ličko-senjska županija, iz koje su tri od ukupno sedam poznatih korisnika.

  • 1.435
  • 170
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je nove odluke o dodjeli sredstava za provedbu podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, operacije 4.1.2. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš, korisnicima čiji su projekti zadovoljili kriterije propisane zakonom.

Poznata prva tri korisnika Mjere 4!

OPG-u Bižić Milice iz Dugog Dola u općini Krnjak u Karlovačkoj županiji odobreno je 130.314,87 kn za ulaganje u prednji traktorski utovarivač i prikolicu, a OPG-u Dragaš Saše iz Udbine u Ličko-senjskoj županiji 194.639,33 kn za prednji traktorski utovarivač i prikolicu za stajnjak.

OPG Tadijal Vladimira iz Kutjeva u Požeško-slavonskoj županiji dobit će 1.538.278,26 kn za izgradnju spremišta za stajnjak, skrepere za izgnojavanje, utovarivač za gnoj, cisternu za gnojnicu i prikolicu za razbacivanje stajnjaka, dok će OPG-u Sertić Mare iz Brinja u Ličko-senjskoj županiji pripasti 125.646,30 kn za utovarivač za stajnjak i prikolicu za stajnjak.

Imena prva tri odabrana korisnika ove podmjere, Agencija za plaćanja je, podsjećamo, objavila 31. kolovoza 2015.


Tagovi

Agencija za plaćanja Podmjera 4.1. Operacija 4.1.2. Bižić Milica Dugi Dol Krnjak Karlovačka županija Dragaš Saša Udbina Ličko-senjska županija Tadijal Vladimir Kutjevo Požeško-slavonska županija Sertić Mara Brinje Prikolica za stajnjak


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo