• Požar
  • 17.11.2017. 16:30

Požar progutao tisuću bala slame i priključke

Materijalna šteta nastala 54-godišnjem vlasniku iznosi oko stotinu tisuća kuna.

Foto: Pixabay/Myriams-Fotos
  • 3.095
  • 154
  • 0

Oko tisuću komada bala slame, više stotina litara nafte i razni priključci za obradu zemlje, u potpunosti su izgorjeli u požaru koji je u poslijepodnevnim satima 15. studenog izbio u dvorišnoj prostoriji obiteljske kuće u Donjem Miholjcu.

Naime, kako navodi Osječko-baranjska policija, uslijed puknuća dimnjaka na peći za centralno grijanje na kruta goriva u dvorišnoj prostoriji obiteljske kuće u Donjem Miholjcu, došlo je do zapaljenja krovišta. Požar se proširio na nadstrešnicu u kojoj se nalazilo oko tisuću komada bala slame, više stotina litara nafte i razni priključci za obradu zemlje, koji su u potpunosti izgorjeli.

Materijalna šteta nastala 54-godišnjem vlasniku iznosi oko stotinu tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće.

Foto: Pixabay/Myriams-Fotos


Tagovi

Požar Bale slama Donji Miholjac Priključci Šteta


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).