• Selfie
  • 19.06.2019. 07:30

Postaj poljoprivredni selfie za novu Agroklub® majicu :)

Uslikaj se sa svojom najdražom kravom, magarcem ili omiljenim janjetom, mačkom ili patkom. Ako ti je mehanizacija jača strana može i s traktorom, balom sijena ili poljem suncokreta. Može biti i sa njive, a i iz voćnjaka, vinograda maslinika ili plastenika. Uslikaj selfie s bilo kim ili čim na svojoj farmi, polju, vrtu i fotografiju objavi na KLUBu i osvoji naaaaajboljuu AK majicu!

Foto: DanGrytsku/DepositPhoto
  • 2.351
  • 160
  • 1

Znamo da imaš hrpu selfija na telefonu, a čak ako i nemaš nije kasno da ih napraviš. Uz malo truda i pokoju fotografiju možeš osvojiti Agroklub majicu, a mi ćemo doznati autore najboljih ;)

Podijeli najbolje od njih na našoj društvenoj mreži KLUB, pohvali se svojim ljubimcem, novim članom farme, starim traktorom ili pošalji jednu radnu iz kabine u pol žetve. Temu selfija biraj sam uz moto 'samo je mašta granica' (uz nebo, naravno ;)).

Fotku objavi na KLUBu uz hashtag #agroselfie do 26. lipnja 2019. i prati situaciju do izvlačenja. Klikaj, lajkaj, budi tu, vidi što drugi postaju, pa možda dobiješ inspiraciju za još koji i tako si povećaš mogućnost dobitka (jer se svaki post računa za poklone). 

Izvlačenje najsretnijih 5 vlasnika najboljih agro selfija će se održati u četvrtak 27. lipnja 2019. Na KLUBu ćemo objaviti popis dobitnika, kojima će na kućnu adresu stići Agroklub majica.

Sretno svima :)

PS. Obavezno provjeri imaš li upisanu adresu stanovanja na svom profilu AK. Ako nemaš, upiši je, jer bez toga ne znamo gdje da šaljemo nagradu ;)

Poljoprivredni selfie
Poljoprivredni selfie (Foto: Depositphotos/casarda)

Tagovi

Pokloni Agroklub Majica Selfie


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Članovi OptiTech kluba, ostvarite popuste na vrijeme!

Syngenta Agro svake godine nagrađuje vjernost članova OptiTech Kluba. Pošaljite na vrijeme račune za Syngentina sredstva za zaštitu bilja i Syngentino sjeme kukuruza. Bli...

Pročitaj cijelu bilješku