• SIP
  • 09.05.2018. 20:00

Posjetite SIP na 85. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Uz SIP kosilice, okretače i sakupljače radnih širina do 15 metara, ove godine izlažu i posebnu novost proizvodnog programa. Provjerite o čemu se radi!

Foto: SIP
  • 953
  • 76
  • 0

Proizvođač robusne mehanizacije za spremanje trave SIP d.d. iz Slovenije prepoznatljiv je u regiji i svijetu. Tvrtka se može pohvaliti sa 65 godina tradicije u samostalnom razvoju vrhunskih tehnologija i vlastite proizvodnje. SIP izvozi preko 80% strojeva u više od 55 država svijeta. Najveća tržišta su Austrija, Novi Zeland, Nizozemska, SAD, Njemačka, Italija i Češka.

cedc
SIP ima dugu tradiciju izlaganja na sajmu - fotografija sa novosadskog sajma iz 1983. godine

Na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu SIP je prisutan već desetljećima. Samostalni izložbeni prostor SIP moći ćete naći tamo gdje i prošle godine, u središtu sajmišta.

ve
SIP kombinacija kosačice, okretača i sakupljača za do 15 metara radne širine

Ekipa SIP će vam rado predstaviti detalje linije strojeva. Uz SIP kosilice, okretače i sakupljače radnih širina do 15 metara, ove godine izlažu i posebnu novost proizvodnog programa. Riječ je o inovativnoj tehnologiji sakupljanja, razvijenoj u suradnji s austrijskih proizvođačem Reiter - Innovative Technology. Pick-up sakupljači SIP AIR omogućavaju sakupljanje u čist prozračan zboj.

csc
Ovogodišnja novost - Pick-up sakupljač SIP AIR

Posjetite SIP izložbeni prostor od 15. do 21. 05.2018. i provjerite sve novosti proizvodnog programa! Za više informacija možete im se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

SIP Novosadski sajam Kosilice Sakupljači Trava SIP AIR 2018


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: [email protected] web: http://www.sip.si/pocetna

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seoski selebriti