Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce
  • 28.03.2018. 09:00

Posjetite Novocommerce na 21. proljetnom bjelovarskom sajmu!

Novocommerce International priprema se za nastup na 21. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Osim brojnih modela traktora, izložit će balirku, kosilice, KUHN i BEDNAR FMT strojeve, pa i najbolji sjetvospremač na tržištu. Posjetite ih na štandu 8C!

Foto: Novocommerce
  • 579
  • 83
  • 0

Tvrtka Novocommerce International d.o.o. priprema se za nastup na 21. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu.

Štand 8C ovog proljeća rezerviran je za predstavljanje najnovih modela vrhunskih John Deere traktora. Jedan od njih svakako će biti novi, najmoderniji model iz 6R serije, 6230R. Traktor koji se može pohvaliti vrhunskom tehnologijom i motorom maksimalne snage 280 KS sa IPM-om. Traktor je opremljen prostranom ComfortView kabinom koja omogućavam izvrsnu ergonomiju i vidljivost. CommandARM naslon za ruku sa opcijskom CommandPRO upravljačkom ručicom koja se može reprogramirati pružiti će Vam potpuno intuitivno radno sučelje. Nadzor rada svih funkcija traktora obavlja CommandCenter 4. generacije, njegova funkcionalnost poput tableta nadzire sve što trebate za produktivan i učinkovit rad. Uz novi model 6R serije traktora, Novocommerce International će na sajmu u Gudovcu prikazati i modele 6120M te modele iz 5R i 5E serije.

Što će, osim traktora, Novocommerce još izložiti?

Uz traktore, tvrtka će predstaviti i John Deere balirku sa fiksnom komorom F441M te nove modele kosilica, X106 i X166R. Kosilice su to koje se odlikuju većom snagom od prošlogodišnjih modela te nizom dostupnih opcija poput daske za snijeg, kita za malčiranje itd. Također biti će prikazana i takozvana Zero Turn kosilica, kosilica koja se okreće u mjestu.

Većina velikih traktora i strojeva koje su prodali u zadnje tri godine opremljeni su AutoTrack sustavom automatskog navođenja. Svi ti strojevi isporučeni su sa JDLink sustavom telematike koji vlasniku pružaju mogućnost praćenja i analize performansi stroja te daljinske dijagnostike odnosno postavljanje i mijenjanje parametara stroja preko Remote Display Accessa.

Uz novi model 6R serije traktora, Novocommerce International će na sajmu u Gudovcu prikazati i modele 6120M te modele iz 5R i 5E serije.

Uz John Deere traktore i kosilice, Novocommerce International će na sajmu u Gudovcu prikazati i proizvode europskog lidera u poljoprivrednim priključcima KUHN, kao što su plug KUHN Vari-Master 123 4T sa četiri radna tijela, rotodrljaču HRB 302D, mehaničku sijačicu Premia 250, diskosnu kosilicu GMD 24 i nošenu prskalicu Optis 600.

Predstavit će i najbolji sjetvospremač na tržištu

Tvrtku BEDNAR FMT predstavljat će trenutno najbolji sjetvospremač na tržištu, Swifter SN4000. BEDNAR FMT Swifter SN4000 je nošeni sjetvospremač koji kombinira više radnih operacije pri jednom prolasku.

Uz odlične mogućnosti financiranja putem leasinga uz potporu John Deere Financiala i Unicredit Leasinga, sada postoji mogućnost i kreditiranja putem John Deere Financiala i Zagrebačke banke sa vrlo atraktivnim uvjetima. Također, Novocommerce International nudi odlične uvjete financiranje KUHN i BEDNAR FMT priključaka.

Tvrtku BEDNAR FMT predstavljat će trenutno najbolji sjetvospremač na tržištu, Swifter SN4000.

Ponuda provjerenih rabljenih strojeva

Uz nove strojeve, Novocommerce International d.o.o. nudi vrlo dobre rabljene strojeve, pregledane i provjerene od strane vrhunski obučenih tehničara. Nude i dobre garancijske uvjete za rabljenu mehanizaciju.

Danas, sa 55 zaposlenika, Novocommerce International d.o.o. osigurava najbolju servisnu podršku i uvijek dostupne rezervne dijelove za Hrvatske poljoprivrednike. 20 iskusnih servisera sa 18 servisnih vozila, 6 milijuna kuna vrijednosti u rezervnim dijelovima u skladištima u Osijeku i Bjelovaru podrška su poljoprivrednicima u njihovom radu. Svi serviseri su opremljeni laptopima, Service Advisorom, John Deere dijagnostičkom opremom.

Sa preko 10 zaposlenih, odjeli prodaje i marketinga su uvijek dostupani za savjetovanje poljoprivrednika u izboru najboljeg stroja i tehnoloških rješenja za njihovo gospodarstvo.

Za više informacija, obratite se tvrtki Novocommerce International na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Novocommerce John Deere Traktor Gudovac Bjelovarski sajam 6230R Balirka Kosilica


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]