AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » Posebno priznanje autoru Vjekoslavu Hudolinu

Posebno priznanje autoru Vjekoslavu Hudolinu

Priznanje za izniman doprinos

Posebno priznanje autoru Vjekoslavu Hudolinu

Datum: 24.12.2016. 09:00

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Nagrađeni autor, vođen svojim iskustvom, marljivošću i predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donosi uvijek aktualne vijesti iz poljoprivrednog svijeta.

Informacijski sustav Agroklub svom je autoru Vjekoslavu Hudolinu dodijelio priznanje za poseban doprinos projektu na području Hrvatske u 2016. godini.

Vjekoslav Hudolin inženjer je poljoprivrede sa 35-godišnjim iskustvom u profesionalnom novinarstvu. Danas voćar koji u obiteljskom kolekcijskom voćnjaku uzgaja oko 260 starih sorata jabuka i krušaka nedavno je objavio knjigu "Dobre priče - reportaže i zapisi" koju je pripremio sa suprugom Anđom.

Riječ je o knjizi sa 184 stranice, format B5, sa četrdesetak odabranih reportaža, zapisa i intervjua koje je posljednje dvije godine objavljivao na stranicama Agrokluba, najvećeg hrvatskog poljoprivrednog internetskog portala. Malo je reći, no čitatelji su to itekako prepoznali, njegove priče su pune prirodnih ljepota, povijesti, udruženih pothvata, obiteljskog zajedništva pa i neobičnih ljudi.


Knjiga "Dobre priče", plod je suradnje Vjekoslava Hudolina i Agrokluba

"U svojoj novinarskoj karijeri, od 1980. godine do sada, radio sam ili surađivao s mnogobrojnim medijima, s nekima sam bio u profesionalnom radnom odnosu, s drugima kao suradnik, a ova mlada ekipa je jedna od najkorektnijih do sada. Užitak je raditi s njima, plod te korektne suradnje je i knjiga Dobre priče", rekao je naš nagrađeni autor.

Sustav Agroklub na usluzi je poljoprivrednim proizvođačima od osnutka 2008. godine do danas te u njemu predano rade brojni novinari, agronomi, urednici, programeri i ekonomisti. Agroklub kontinuirano raste iz godine u godinu; i sadržajno i po broju servisa i usluga, ali i po broju korisnika informacija i usluga. Samo ove godine, informacijski sustav ostvario je više od 8,5 milijuna posjeta od strane više od četiri milijuna korisnika.

Nagrađivanje autora prerasta u tradiciju

Zasluga je to 13 zaposlenih, kao i brojnih vanjskih suradnika koji svojim angažmanom i entuzijazmom vrijedno služe proizvođačima hrane. Oni su često donosili promjene u sektoru, inicirali pozitivne pomake, ukazivali na primjere pozitivne prakse te bili ponosni dio projekta. Ovim putem izdvojili smo najzaslužniju od njih.

"Nagrađeni autor vođen svojim iskustvom, predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donosi uvijek aktualne vijesti iz poljoprivrednog svijeta. Također, svojim aktivnostima potiče održivi razvoj ruralnog prostora, ukazuje na nužne društvene promjene te višekratno nesebično pomaže u promicanju rada i inicijativa informacijskog sustava Agroklub", naglasio je prilikom dodijele priznanja Vedran Stapić, suvlasnik Agrokluba.

Namjera dodjele posebnog priznanja je zahvala autoru, ali i dodatni poticaj za sve dionike ovog sustava. Organizatori očekuju da u budućnosti ovaj događaj preraste u svojevrsnu tradiciju.

Broj pregleda članka: 4298; Uspješnost članka: 692.9

Tagovi: Agroklub, Vjekoslav Hudolin, Naj autor

Ključne riječi članka: posebno, priznanje, autoru, vjekoslavu, hudolinu, godine, agroklub, priče, dobre, sustav, dobre priče, knjiga dobre priče


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!


Anketa

Koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo?

Ford Ranger (37%)

Isuzu D-Max (9%)

Mitsubishi L200 (3%)

Nissan Navara (6%)

Toyota Hilux (22%)

VW Amarok (22%)

Broj glasova: 129

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »