Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 15.11.2022. 10:30
  • Međimurska, Goričan

Pijani traktorist priključkom za sjetvu udario automobil - uhićen je

Imao je 1,69 promila alkohola u krvi, kad je prešao u suprotnu traku i priključkom za sjetvu udario u automobil iz suprotnog smjera

Foto: PU međimurska
  • 1.630
  • 152
  • 0

Vozač traktora koji je vozio pod utjecajem alkohola skrivio je 13. studenog između graničnog prijelaza Goričana i naselja Goričan prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen 60-godišnji vozač osobnog automobila.

Kako navodi Policijska uprava međimurska nesreća se dogodila oko 19:20 sati. "Traktorist rođen 1982. godine upravljao je traktorom čakovečkih registarskih oznaka na kojem je bio pridodan nepropisno označen priključak za sjetvu te je u krvi imao 1,69 g/kg alkohola", objavili su iz policije.  

Tom prilikom, ističu, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zavoju djelomično traktorskim priključkom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje prometa vozila iz suprotnog smjera.

Uslijed opisane situacije u bočni dio priključka prednjim bočnim dijelom udario je osobni automobil, austrijskih registarskih oznaka, kojim  je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnji vozač.

Ozlijeđeni vozač osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, dok će se zadobivene ozljede naknadno okvalificirati. U izvlačenju ozlijeđenog vozača iz automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Goričan.  

Vozač traktora, navode iz policije, uhićen je i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Od 19:35 do 22:37 sati zbog obavljanja očevida kolnik županijske ceste bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilazno.


Tagovi

PU međimurska Nesreća Pijani traktorist


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]