Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OTP banka
  • 18.09.2016. 16:30

OTP banka nagradila najbolje OPG-ove u 2016.

OTP banka bila je ovogodišnji partner Večernjem listu i Ministarstvu poljoprivrede na projektu "Zlata vrijedan", dodjeli godišnje nagrade za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u 2016.

  • 1.699
  • 83
  • 0

OTP banka bila je ovogodišnji partner Večernjem listu i Ministarstvu poljoprivrede na projektu "Zlata vrijedan", dodjeli godišnje nagrade za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u 2016.

Ideja projekta je istaknuti najbolje obiteljske proizvođače iz cijele Hrvatske, ispričati pozitivne priče o najuspješnijima, pokazati koliko je poljoprivreda važna za Hrvatsku, dati na važnosti ljudima kojima je poljoprivreda život i potaknuti konkurentnost.

Kao partner i financijski pokrovitelj projekta OTP banka je osigurala novčane nagrade za najbolje OPG-ove i to 30.000 kuna za prvo, 20.000 za drugo i 10.000 kuna za treće mjesto te 10.000 kuna za najbolji start-up OPG.

Najbolji OPG u Istarskoj županiji!

Najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Hrvatskoj ima Umihdana Šahdanović iz Polja Čepić u Istarskoj općini Kršan, koja se bavi uzgojem krava motafonke i ima mini siranu Zlata. Drugo je mjesto pripalo OPG-u Dubravka Pernjaka iz Kolana na otoku Pagu, koji ima stado od 535 ovaca pasmine paška pramenka i u svojoj sirani proizvodi oko 20 tona ovčjeg sira, dok je vlasnica farme muznih krava Emina Burek iz Dubrave pokraj Vrbovca primila je treću nagradu. Najboljom mladom nadom u poljoprivredi proglašeno je gospodarstvo Josipa Pintara iz Gornjeg Kosinja u Lici. Pintar uzgaja batat i lički krumpir, ima stado od 80 ovaca te devet angus goveda.

U svom poslovanju OTP banka posebno je aktivna u pružanju potpore obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te je razvila niz proizvoda i usluga namijenjenih poljoprivrednicima od agro paketa usluga i raznih pogodnosti do palete poljoprivrednih kredita.


Tagovi

OTP banka Najbolji OPG Nagrada


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]