Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 21.08.2018. 16:30

Osvojite ulaznice za 26. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 26. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 3. Peti element te dvije nove sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO!

Foto: Vedran Stapić
  • 11.115
  • 1.653
  • 0

Agroklub vas, u suradnji s Bjelovarskim sajmom, vodi na 26. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 3. Peti element te dvije nove sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO! Uz Proljetni sajam, ovo je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, a održat će se na dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara od 07.-09.09.2018.

Svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i 15-ak stranih država, a očekuje se da će sajam u tri dana obići 40-ak tisuća posjetitelja. Kao i prijašnjih godina, na 26. JMBS-u predstavit će se veliki broj izlagača s najnovijom poljoprivrednom mehanizacijom i opremom.

Najbolja grla na 26. Državnoj stočarskoj izložbi

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji 26. Državna stočarska izložba na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. 

Kao i prijašnjih godina, na 26. JMBS-u predstavit će se veliki broj izlagača s najnovijom poljoprivrednom mehanizacijom i opremom!

U sklopu 26. državne stočarske izložbe održati će se Bambino kup, odnosno Kup mladih uzgajivača goveda koji je posvećen najmlađim uzgajivačima od dvije do petnaeste godine.

Sve veća ponuda za obnovljive izvore energije

Uz uobičajene teme poljoprivredenog i stočarskog karaktera, Jesenski sajam je već par godina obogaćen ponudom proizvoda i usluga vezanih uz temu grijanja i obnovljivih izvora energije, stoga će se održati i 3. Peti element - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije.

Novost: dvije nove sajamske manifestacije

Od ove godine, Bjelovarski sajam uvodi u sklopu Jesenskog sajma dvije nove sajamske manifestacije, koje će izuzetno obogatiti ponudu proizvoda i usluga tijekom ovog najvećeg događaja u zemlji i široj regiji.

  • HOROP - sajam opreme za hortikulturu
  • GRO-KO - sajam građevinske i komunalne opreme

Kako osvojiti ulaznice?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 5 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do utorka, 28. kolovoza 2018. do 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Dobitnici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su napisali u prijavi, a ulaznice će dobiti na kućnu adresu.

Sretno i vidimo se na 26. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenski sajam Gudovac Bjelovar Ulaznice Mehanizacija


Partner