Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub poklanja
  • 03.04.2014. 14:13

Osvoji knjigu filozofija gnojidbe

Poklanajmo 10 primjeraka knjige "Filozofija gnojidbe". Pažljivo pročitajte tekst i odgovorite na jednostavno pitanje

  • 62
  • 2
  • 0

U suradnji sa Neformalnom Savjetodavnom službom Agroklub poklanja knjige Filozofija gnojidbe. "Filozofija gnojidbe" je nekonvencionalna knjiga koja razmatra značaj gnojidbe, ali i demistificira mitove i zablude o gnojidbi pomoću suvremenih saznanja i vlastitog iskustva stečenog dugogodišnjim bavljenjem ovom složenom problematikom.

Važno je naglasiti kako autori ove knjige smatraju svoje akademsko zvanje prije svega svojim životnim pozivom, pa svoje znanje i iskustvo prenose i preko Neformalne savjetodavne službe na sve one kojima treba pomoć u rješavanju problema u biljnoj proizvodnji ili samo žele utažiti žeđ za znanjem.

Agroklub poklanja

Knjiga "Filozofija gnojidbe" prof. dr. sc. Vladimir Vukadinovića i prof. dr. sc. Blaženke Bertić je nekonvencionalna knjiga, namijenjena najprije poljoprivrednim proizvođačima, koja polemizira s mitovima i zabludama o gnojidbi pomoću suvremenih saznanja i vlastitog iskustva stečenog dugogodišnjim bavljenjem ovom složenom problematikom.

Kako do knjige?

Knjiga razmatra značaj gnojidbe te nam donosi temeljna znanja i praksu apliciranja gnojiva. Tematski je podjeljena na 6 poglavlja u kojima se razmatra značaj gnojidbe. Osim gnojidbe biljaka, u knjizi možete pročitati i temeljito objašnjenju kemijsku analizu tla, njenu bit u pravilnoj poljoprivrednoj praksi, utjecaj nedostataka hranjiva odnosno mikro i makroelemenata na rast i razvitak biljke, gnojidbene pokuse u području ishrane biljaka.

Podaja knjige Filozofija gnojidbe vrši se u prostorijama TERA TEHNOPOLIS d.o.o. na adresi Osijek, Trg Ljudevita Gaja 6.

Isporuka se može izvršiti i poštanskom pošiljkom na osobnu adresu primatelja nakon uplate po ponudi (okvirni trošak dostave poštanskom pošiljkom unutar Hrvatske je 25 kn).

Poklonit ćemo 10 primjeraka knjige filozofija gnojidbe, a sve što trebate je pažljivo pročitati tekst i odgovoriti na pitanje. Pratite i dalje Agroklub jer uskoro objavljujemo prvo pitanje ;)


Tagovi

Filozofija gnojidbe Gnojivo Zemlja Tlo Knjiga

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]