Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bayer CropScience
  • 13.03.2014. 08:45

Ostvarite popust na zaštitnim sredstvima

Postanite povlašteni kupac i ostvarite popust na izabrane Bayer proizvode uz pomoć kupona

Foto: Rgbstock
  • 1.201
  • 109
  • 0

Iskoristite Bayer premium pogodnosti i uz Bayer Premium program ostvarite 5% popusta pri kupnji određenih Bayer zaštitnih sredstava.

Kako do kupon kartica?

Bayer d.o.o. je osigurao nekoliko načina za preuzimanje kupona:

  • Zimska predavanja
  • Bayer Agro dani
  • Web aplikacija - on line registracijom putem formulara
  • Prodajni predstavnici tvrtke Bayer

Pravila sudjelovanja u "Bayer premium" programu

Sudjelovanje u Programu nije uvjetovano ispunjavanjem posebnih uvjeta te je dopušteno svim zainteresiranim osobama odnosno poljopriovrednim proizvođačima.

Zahtjev za uključenjem u Program odnosno za izdavanjem kupon kartica može se podnijeti za čitavo vrijeme trajanja Programa.

Uključivanjem u "Bayer Premium" program poljoprivrednim proizvođačima se izdaju kupon kartice sa kuponima kojima se ostvaruju pogodnosti dodatnog popusta prilikom kupnje sljedećih proizvoda: Laudis, Prosaro, Mikal Premium, Nativo. Kuponi su podijeljeni u 4 skupine prema vrsti proizvoda za koje se može ostvariti popust. Svaki kupon sadrži oznaku proizvoda na koji se odnosi. Pogodnosti iz Programa mogu se ostvariti samo za proizvod naznačen na kuponu.

Sudjelovanje u Programu nije vezano uz plaćanje naknade.

Prilikom preuzimanja kupona poljoprivredni proizvođač je obvezan popuniti naslovnu stranicu traženim podatcima (Ime, Prezime, Adresa, Broj mobitela ili telefona, e-mail adresa) te preuzimanje potvrditi vlastoručnim potpisom. Ispravno popunjena kartica se vraća djelatniku Bayer d.o.o.

Kako realizirati kupon i ostvariti popust?

Popust s kuponom se može realizirati na prodajnim mjestima s oznakom "Bayer Premium partner" u periodu od 1. veljače do 30. lipnja 2014. godine ili do isteka zaliha navedenih proizvoda.

Ponuda prodajnih mjesta odnosno ugovornih partnera koja sudjeluju u Programu podložna je svakodobnim promjenama i ograničenjima

Kupon jednostavno odvojite i prilikom kupnje odabranog proizvoda predajte prodajnom osoblju/ovlaštenoj osobi koji će odobriti popust za kupnju proizvoda navedenog na kuponu. Pri realizaciji kupona, kupon će biti poništen za daljnje korištenje. Bayer ne odgovara za eventualnu štetu nastalu sudioniku neispunjenjem obveza prodajnog mjesta

Vrijednost kupona = 5% dodatnog popusta na iznos maloprodajne cijene proizvoda na kojeg se kupon odnosi

Ostali uvjeti korištenja kupona

Kupon se može koristiti jednokratno, samo za jednu kupnju isključivo koji odgovara nazivu proizvoda na kuponu. Vrijednost kupona se ne može zbrajati Prilikom jedne kupnje više različitih proizvoda navedenih u Pogramu, popust se ostvaruje po svakoj vrsti kupona odnosno svakoj vrsti proizvoda zasebno i ni u kojem slučaju ne može prijeći iznos od 5% maloprodajne cijene po jednom kuponu

Kupon nije moguće zamjeniti za novac, niti je moguća novčana isplata razlike u cijeni. Minimalna količina za realizaciju kupona nije određena. Maksimalna količina proizvoda na koju kupac može ostvariti ugovoreni popust po jednom kuponu za tu vrstu proizvoda iznosi

Smatra se da je sudionik Programa suglasan sa Pravilima sudjelovanja prihvatom kuponske kartice i kupona. Bayer zadržava prvo otkazati pogodnosti predviđene Pravilima sudjelovanja, a osobito u slučaju isteka zaliha proizvoda navedenih u Programu.

Foto: Rgbstock


Tagovi

Bayer Popust Zaštitna sredstva Kupon Prodajni predstavnik


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.