Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 09.03.2009.

Osnivanje fonda za razvoj poljoprivrede

HSS priprema dodatni program za oživljavanje sela koji se može nazvati »trošimo hrvatsko«, kazao je Friščić

  • 486
  • 23
  • 0

Predsjednik HSS-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Josip Friščić u subotu je u Karlovcu, na skupštini Organizacije žena HSS-a »Hrvatsko srce«, istaknuo da ta stranka priprema dodatni program za oživljavanje sela koji se može nazvati »Trošimo hrvatsko« i koji je HSS zagovarao i onda kad se Hrvatsku optuživalo za nedopušteni protekcionizam.

»Sad je valjda svima jasno da se ulaganjem u poljoprivredu najbrže dolazi do radnog mjesta, koje je ujedno najjeftinije, i da grah, papriku i rajčicu ne treba uvoziti iz Kine, jer ih možemo proizvesti sami. Važno je da proizvodimo sami i dostatne količine za sebe i za potrošnju u turizmu«, izjavio je. Zbog svega toga HSS će predložiti premijeru Ivi Sanaderu i Vladi da se formira posebni fond za razvoj poljoprivredne proizvodnje, ali i prateće prerađivačke industrije i turizma. Govoreći o lokalnim izborima, Friščić je kazao da je u Karlovcu HSS trenutno u opoziciji, ali je ovih dana potpisan koalicijski sporazum sa HDZ-om o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima.

»U svim županijama, gradovima i općinama političke su kombinacije među strankama različite i zato je važno da se na terenu nađu najpogodniji partneri da bi se realizirali konkretni programi i komunalna rješenja, a ne da se stranke i članstvo međusobno svađaju«, rekao je. Kazao je da je u Karlovcu realno očekivati povratak HSS-a u vlast, kao i u Županiji, gdje se također priprema koalicija s HDZ-om i HSLS-om.

[Hina]

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Livanjski divlji konji 🐎 jedinstvena su turistička atrakcija u svijetu! 👌❣U podnožju planine Cincar danas nesputano živi više od 800 divljih konja, zbog čega livanjski kraj mnogi uspoređuju s Mongolijom ili Islandom..🐎🐎🐎 Foto: Marin Ma... Više [+]