• Osvoji tablet
  • 15.05.2019. 07:30

Oranicu, voćnjak, vinograd ili šumu prodajem i u Agroklub oglasnik svoj oglas dodajem!

Predaj besplatan oglas na naš oglasnik u kategoriji Poljoprivredna zemljišta i osvoji vrijedne poklone pod sloganom: Oranicu, voćnjak, vinograd ili šumu prodajem i u Agroklub oglasnik svoj oglas dodajem, jer TABLET mogu ovaj tjedan osvojit' i onda ću pare od prodaje brojit' ;)

Foto: Allexxandar/DepositPhotos
  • 2.403
  • 192
  • 0

Imaš oranicu, voćnjak, vinograd, povrtnjak, dio šume ili bilo koje drugo poljoprivredno zemljište kojemu se ne stižeš posvetiti? Mi ćemo ti pomoći pronaći novog vlasnika! Oglasi prodaju na našem oglasniku i to potpuno besplatno, a pritom možeš osvojiti i vrijedne poklone

Što trebam raditi?

Prvo trebaš objaviti prodaju zemljišta. Prikupiš podatke o njemu, a bilo bi poželjno imati i nekoliko fotografija. Prijaviš se u Agroklub i provjeriš na svom profilu imaš li upisane sve podatke: puno ime i prezime, adresu stanovanja i e-mail. Samo članovi s potpunim podacima na profilu će moći sudjelovati u igri. Potom predaš oglas ili više njih (do 5 oglasa je besplatno). Oglasi predani u periodu od 15. do 22.05.2019. ulaze u izvlačenje, koje će se održati u subotu 25. svibnja 2019. Imena dobitnika ćemo objaviti na KLUBu.

Ova igra vrijedi samo za članove Agrokluba i to one koji su to postali prije početka igre, odnosno, prije 15. svibnja 2019.

A nagrade su fenomenalne!!

A zato što ste tako sjajni i vjerni članovi, odlučili smo i ovaj mjesec podijeliti još jedan tablet! A i ostale nagrade su pravi hit:

  1. nagrada - Tablet MeanIT Q80 - 3G, Quadcore, 7'' Android 6.0, 2500mAh, 1GB, 1024x600px, micro USB
  2. nagrada - Knjiga Vinske priče, Željka Garmaza - Slavonija i hrvatsko Podunavlje
  3. nagrada - Majica Agrokluba iz kolekcije 'My grandfather used to say ...'

Iznimno je važno da IMAŠ upisanu ispravnu kućnu adresu na svom Agroklub profilu, jer u suprotnom nećeš ući u bubanj za izvlačenje nagrada (algoritam ne prepoznaje korisnike bez adrese).

Sretno svima :)

PS. Administratori Agrokluba svakodnevno uklanjaju nepotpune ili neprikladne oglase, stoga vodite računa da oglas predstavlja realnu ponudu u pripadajućoj kategoriji oglasnika


Tagovi

Tablet Oglas MeanIT Q80 Oglasnik


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čačkaš mečki uho. Hm. Nešto je u koracima pogriješio. Znam da se pazio. Nije čačko mečki zadnjih godinu dana. Uf. 1990. doveo mi kćer na trening. I onda je imao kapu. Ali nije imao veze s poljoprivredom pa je kapa bila neka, onako zapadnjač... Više [+]