Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 19.11.2019. 10:30

Odluke o ostvarivanju prava na izravna plaćanja i IAKS mjere - na AGRONET-u!

Putem mrežne stranice Agencije za plaćanja i svog korisničkog imena i zaporke te u izborniku pod naslovom "Odluke“ možete pogledati dostavljene Odluke o ostvarivanju prava za svoje gospodarstvo.

Foto: Pixabay/StockSnap
  • 3.703
  • 276
  • 0

Sukladno Zakonu o poljoprivredi (Narodne novine broj 118/18.) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s procesom donošenja Odluka o ostvarivanju prava na izravna plaćanja za 2018. godinu za sve potpore u sklopu izravnih plaćanja i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu. Odluke se dostavljaju preko zaštićene mrežne aplikacije – AGRONET.

Korisnici mogu pristupiti AGRONET-u putem mrežne stranice Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr) i svog korisničkog imena i zaporke te u izborniku pod naslovom "Odluke“ pogledati dostavljene Odluke o ostvarivanju prava za svoje gospodarstvo. Ako korisnici nisu u mogućnosti sami pristupiti AGRONET-u, to mogu učiniti u svim županijama u podružnicama Agencije za plaćanja prema svom prebivalištu, osobnim dolaskom u podružnicu s korisničkim imenom i zaporkom za pristup AGRONET-u.

Na Odluku o ostvarivanju prava korisnik ima pravo podnijeti prigovor Ministarstvu putem Agencije za plaćanja neposredno u pisanom obliku ili poštom u roku od 30 dana od dana postavljanja Odluka o ostvarivanju prava na AGRONET. U slučaju da se promijene okolnosti i činjenično stanje koje utječe na izračun potpora Agencija za plaćanja donosi novu Odluku o ostvarivanju prava i dostavlja ju na AGRONET sustav.

Podsjećamo sve korisnike izravnih plaćanja da pomoću AGRONET-a, osim elektroničkog popunjavanja zahtjeva za potporu, mogu pregledati i provjeriti podatke vezane za:

  1. Upisnik poljoprivrednika,
  2. ARKOD sustav (Sustav za evidenciju korištenja poljoprivrednog  zemljišta),
  3. Registar prava na plaćanja,
  4. JRDŽ (Jedinstveni registar domaćih životinja),
  5. Odluke o ostvarivanju prava ili Privremeni izračun ako Odluka o ostvarivanju prava još nije donesena,
  6. Arhivu podnesenih zahtjeva 5 godina unazad.

Za razjašnjenje mogućih nejasnoća korisnik se može obratiti Agenciji za plaćanja upitom za pojašnjenje na sljedeći broj telefona: 01/6002-700.


Tagovi

AGRONET APPRRR Ostvarivanje prava Izravna plaćanja IAKS mjere


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]