Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • APPRRR
 • 19.11.2019. 10:30

Odluke o ostvarivanju prava na izravna plaćanja i IAKS mjere - na AGRONET-u!

Putem mrežne stranice Agencije za plaćanja i svog korisničkog imena i zaporke te u izborniku pod naslovom "Odluke“ možete pogledati dostavljene Odluke o ostvarivanju prava za svoje gospodarstvo.

Foto: Pixabay/StockSnap
 • 3.703
 • 276
 • 0

Sukladno Zakonu o poljoprivredi (Narodne novine broj 118/18.) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s procesom donošenja Odluka o ostvarivanju prava na izravna plaćanja za 2018. godinu za sve potpore u sklopu izravnih plaćanja i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu. Odluke se dostavljaju preko zaštićene mrežne aplikacije – AGRONET.

Korisnici mogu pristupiti AGRONET-u putem mrežne stranice Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr) i svog korisničkog imena i zaporke te u izborniku pod naslovom "Odluke“ pogledati dostavljene Odluke o ostvarivanju prava za svoje gospodarstvo. Ako korisnici nisu u mogućnosti sami pristupiti AGRONET-u, to mogu učiniti u svim županijama u podružnicama Agencije za plaćanja prema svom prebivalištu, osobnim dolaskom u podružnicu s korisničkim imenom i zaporkom za pristup AGRONET-u.

Na Odluku o ostvarivanju prava korisnik ima pravo podnijeti prigovor Ministarstvu putem Agencije za plaćanja neposredno u pisanom obliku ili poštom u roku od 30 dana od dana postavljanja Odluka o ostvarivanju prava na AGRONET. U slučaju da se promijene okolnosti i činjenično stanje koje utječe na izračun potpora Agencija za plaćanja donosi novu Odluku o ostvarivanju prava i dostavlja ju na AGRONET sustav.

Podsjećamo sve korisnike izravnih plaćanja da pomoću AGRONET-a, osim elektroničkog popunjavanja zahtjeva za potporu, mogu pregledati i provjeriti podatke vezane za:

 1. Upisnik poljoprivrednika,
 2. ARKOD sustav (Sustav za evidenciju korištenja poljoprivrednog  zemljišta),
 3. Registar prava na plaćanja,
 4. JRDŽ (Jedinstveni registar domaćih životinja),
 5. Odluke o ostvarivanju prava ili Privremeni izračun ako Odluka o ostvarivanju prava još nije donesena,
 6. Arhivu podnesenih zahtjeva 5 godina unazad.

Za razjašnjenje mogućih nejasnoća korisnik se može obratiti Agenciji za plaćanja upitom za pojašnjenje na sljedeći broj telefona: 01/6002-700.


Tagovi

AGRONET APPRRR Ostvarivanje prava Izravna plaćanja IAKS mjere


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Priprema njive za novu sezonu sadnje krumpira.