Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petrokemija d.d.
  • 17.04.2018. 09:00

Obustavljen rad postrojenja za proizvodnju amonijaka Petrokemije, osigurane dovoljne količine mineralnih gnojiva

Započela je planirana obustava rada postrojenja za proizvodnju amonijaka Petrokemije d.d., a u svrhu provedbe prethodnih radnji i tekućeg održavanja postrojenja prije ljetnog remonta.

Foto: Petrokemija
  • 168
  • 7
  • 0

U Petrokemiji je jučer započela planirana obustava rada postrojenja za proizvodnju amonijaka Petrokemije d.d., a u svrhu provedbe prethodnih radnji i tekućeg održavanja postrojenja prije ljetnog remonta.

"Želimo obavijestiti sve naše vjerne kupce da postrojenja za proizvodnju mineralnih gnojiva rade sukladno planovima te da su osigurane dovoljne količine svih mineralnih gnojiva potrebnih za prihranu jesenskih kultura i za proljetnu sjetvu koja je u punom intenzitetu u Hrvatskoj i u regiji. Sukladno planovima održavanja ponovni start postrojenja očekuje se u petak, 20. travnja", navodi se u priopćenju Petrokemije. 

Podsjećamo, nakon što je uspješno otklonjen tehnički kvar na postrojenju Amonijak, tijekom Uskrsa uslijedio je start postrojenja za proizvodnju amonijaka i postrojenja Urea 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. 


Tagovi

Petrokemija Gnojiva Amonijak


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: prodaja@petrokemija.hr web: http://www.petrokemija.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]