Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najbolji u agrobiznisu
  • 17.05.2019. 12:00
  • Novi Sad

Najbolji u Agrobiznisu - Agroklub drugu godinu zaredom odnio nagradu za medijski doprinos

Informacijski sustav u poljoprivredi Agroklub dobitnik je još jednog priznanja - ovogodišnje nagrade Novosadskog sajma za medijski doprinos - Najbolji u Agrobiznisu. To je već druga godina zaredom kako odnosimo pehar s Večeri šampiona najvećeg regionalnog poljoprivrednog sajma

Foto: Agroklub
  • 377
  • 64
  • 1

Ovogodišnji, 86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu još je jednom ostvario svoju misiju i poljoprivrednicima na jednom mjestu ponudio najnovije tehnologije i koncepte vodećih brendova sektora proizvodnje hrane.

Ova manifestacija, vodeća u regiji, ne samo da okuplja najveće tvrtke agrara nego i već tradicionalno, posebnim priznanjima, ukazuje na najbolje što ovaj sektor može ponuditi. 

Agroklubu - Najbolji u agrobiznisu - Nagrada za medijski doprinos

Upravo je tim povodom u kongresnom centru Master Novosadskog sajma, pretposljednjeg dana manifestacije, održana svečanost Večeri šampiona. Tako je najboljim poduzetnicima iskazana čast te odano priznanje za ostvarene rezultate u proteklom razdoblju - nagrađeni su najbolji po izboru ove sajamske kuće.

Jedno od priznanja i ove je godine ponio Agroklub - za medijski doprinos agrobiznisu. Podsjetimo da naš medijski servis u poljoprivredi od 2015. godine posluje i u Srbiji gdje ima sjedište u Novom Sadu, a ovo je druga godina za redom kako smo dobili pehar pobjednika.

O kvaliteti informacija ovisi razvoj agrara

U ime Agrokluba priznanje je primila Verica Matić, koordinatorica Agrokluba za Srbiju, koja je tim povodom i izjavila: "Velika čast i obaveza je primiti nagradu od struke, to nam potvrđuje da smo na dobrom putu. Užitak je raditi na razvoju servisa koji svakog dana pomaže proizvođačima hrane. I baš zato nastavljamo raditi ono u čemu smo najbolji. Informiranju sela i poljoprivrednika."

Naša je misija omogućiti poljoprivrednicima potrebne informacije putem internetske platforme i zato uvijek stavljamo naglasak na njihovu kvalitetu: "Na temelju informacija donosimo odluke", kaže Matić i dodaje kako je upravo zato važno da one budu provjerene, korisne i točne - što je poseban izazov u današnje vrijeme inflacije kvalitete medijskih sadržaja.

"Vjerujem da je čitavom društvu važno da donesemo što kvalitetnije odluke jer bez njih nema bolje budućnosti našeg sela, a ni kvalitetne hrane", dodala je Slađana Aničić, urednica domene Agroklub.rs primajući čestitke od organizatora.

Agroklub je već više od 10 godina dominantan specijalizirani pružatelj usluga informiranja ruralnih prostora putem interneta u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini i Srbiji. Upravo zato se može reći da je ovo priznanje na neki način i potvrda tržišne pozicije, a kada se govori o njihovom medijskom utjecaju u digitalnom prostoru regije i sektora.


Tagovi

Najbolji u agrobiznisu Agroklub Priznanje Večer šampiona Pehar Medijski doprinos Verica Matić Slađana Aničić


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.


Partner