Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AK PODCAST
  • 29.02.2024. 12:00

Na koji način Podravka planira širiti poljoprivrednu kooperaciju?

Što nude poljoprivrednicima, kakvi su uvjeti za nove kooperante i koje kulture ih zanimaju, doznajemo u podcastu Agrokluba od člana uprave Podravke, Ivana Ostojića.

Foto: Agroklub grafika
  • 2.205
  • 161
  • 0

Podravka je napravila ozbiljan zaokret u svojoj poslovnoj strategiji. Imaju ambiciozne planove u proizvodnji koji zahtijevaju kvalitetnu i dostupnu sirovinu, sigurnost opskrbe i rast proizvodnje na temelju domaće poljoprivredne sirovine.

U zadnje dvije godine ova najveća domaća poljoprivredno-prehrambena industrija uložila je značajna sredstva u navodnjavanje i mehanizaciju ne samo u vlastitoj proizvodnji nego i suradnji s kooperantima, kojima žele biti pouzdan i dugoročan partner.

Ove godine navodnjavaju 156 hektara, a po pitanju novih površina ispituju interes poljoprivrednika od Međimurja do Slavonije.

Zašto podravski ratari ulaze u proizvodnju povrća?

Što konkretno nude poljoprivrednicima i koji su uvjeti za nove kooperante? Planiraju li uz "kraljicu" rajčicu širiti proizvodnju i ostalih kultura, te druge odgovore doznat ćemo u podcastu Agrokluba u kojem ćemo razgovarati s Ivanom Ostojićem, članom Uprave Podravke, u čijoj je nadležnosti poljoprivreda.

mr.sc. Ivan Ostojić, član Uprave Podravke za poljoprivredu

Imate li pitanje za našeg gosta, postavite ga u komentaru ispod teksta.


Tagovi

AK PODCAST Podravka Ivan Ostojić Širenje kooperacije Fortenova


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.


Partner

Podravka d.d.

Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
tel: 0800 0808, e-mail: podravka@podravka.hr web: https://www.podravka.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]