Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prijavi se
  • 13.03.2019. 07:30

Na Agroklubu sve je puno sreće, logiraj se i čekaj s nama proljeće :)

S dolaskom proljeća dijelimo još 10 majica! A kako u proljeće ima sve više obaveza, odlučili smo da za sudjelovanje u nagradnoj igri ne trebaš raditi ništa posebno!

Foto: Agroklub
  • 690
  • 86
  • 1

Voliš pregledati vijesti na portalu, provjeriti ponudu oglasa, otići do KLUBa vidjeti što je novoga, lajkati neku objavu, komentirati drugu? Odlično, ništa ne mijenjaj! Radi sve isto kao i do sada, samo budi logiran (prijavljen). I to je to! Tako možeš postati jedan od 10 ponosnih vlasnika AK majice. Budi vrijedna/an, drži se svog posla, a mi ćemo napraviti ostalo.

Što trebaš raditi?

Ako budeš prijavljen na AK tijekom prvog dana proljeća21.03.2019. - ulaziš u bubanj za majicu. To znači da baš ti možeš postati vlasnikom jedinstvene majice... koju onda možeš ponosno nositi po selu, na pivu s prijateljima ili na obiteljski ručak. 

Samo zapamti da trebaš biti prijavljen 21.03.2019., a mi ćemo posebnim algoritmom odabrati 10 sretnika. Prijaviti se naravno možeš i ranije, tako možeš sudjelovati u izboru i bez gledanja na kalendar.

Kakve AK majice?

Mi znamo koliko je bitna kupovina lokalnih proizvoda, a vi znate koliko se zalažemo za promociju naše poljoprivrede. Baš zato smo napravili ovu majicu Think globaly, but eat locally iliti Misli globalno, ali jedi lokalno #misliglobalno #jedilokalno

Majica je iz lega-lega serije, od 100% pamuka, savršenog kroja i kvalitetnog šava. U zelenoj je boji kako bi te pripremili da se stopiš s proljećem u maniri kameleona ;)

Dakle, odmah se prijavi na Agroklub i provjeri jesu podaci na profilu ispravni jer osvojenu majicu šaljemo na navedenu adresu.

Izvlačenje dobitnika bit će u petak, 22.03.2019 na društvenoj mreži KLUB.

Dočekajmo proljeće zajedno!

Evo i linka: Klikni i prijavi se

Sretnooo!


Tagovi

Agroklub Promocija


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]