• Prijavi se
  • 13.03.2019. 07:30

Na Agroklubu sve je puno sreće, logiraj se i čekaj s nama proljeće :)

S dolaskom proljeća dijelimo još 10 majica! A kako u proljeće ima sve više obaveza, odlučili smo da za sudjelovanje u nagradnoj igri ne trebaš raditi ništa posebno!

Foto: Agroklub
  • 614
  • 84
  • 1

Voliš pregledati vijesti na portalu, provjeriti ponudu oglasa, otići do KLUBa vidjeti što je novoga, lajkati neku objavu, komentirati drugu? Odlično, ništa ne mijenjaj! Radi sve isto kao i do sada, samo budi logiran (prijavljen). I to je to! Tako možeš postati jedan od 10 ponosnih vlasnika AK majice. Budi vrijedna/an, drži se svog posla, a mi ćemo napraviti ostalo.

Što trebaš raditi?

Ako budeš prijavljen na AK tijekom prvog dana proljeća21.03.2019. - ulaziš u bubanj za majicu. To znači da baš ti možeš postati vlasnikom jedinstvene majice... koju onda možeš ponosno nositi po selu, na pivu s prijateljima ili na obiteljski ručak. 

Samo zapamti da trebaš biti prijavljen 21.03.2019., a mi ćemo posebnim algoritmom odabrati 10 sretnika. Prijaviti se naravno možeš i ranije, tako možeš sudjelovati u izboru i bez gledanja na kalendar.

Kakve AK majice?

Mi znamo koliko je bitna kupovina lokalnih proizvoda, a vi znate koliko se zalažemo za promociju naše poljoprivrede. Baš zato smo napravili ovu majicu Think globaly, but eat locally iliti Misli globalno, ali jedi lokalno #misliglobalno #jedilokalno

Majica je iz lega-lega serije, od 100% pamuka, savršenog kroja i kvalitetnog šava. U zelenoj je boji kako bi te pripremili da se stopiš s proljećem u maniri kameleona ;)

Dakle, odmah se prijavi na Agroklub i provjeri jesu podaci na profilu ispravni jer osvojenu majicu šaljemo na navedenu adresu.

Izvlačenje dobitnika bit će u petak, 22.03.2019 na društvenoj mreži KLUB.

Dočekajmo proljeće zajedno!

Evo i linka: Klikni i prijavi se

Sretnooo!


Tagovi

Agroklub Promocija


Autorica

Mirta Vekic

Mirta Vekic

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi