Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bayer servisi
  • 29.09.2017. 18:00

Moderna rješenja za moderna vremena

Moderna vremena zahtijevaju moderna rješenja, pa se Bayer pobrinuo da informacije primate i koristite jednostavnije i brže.

Foto: bigstockphoto/igor stevanovic
  • 387
  • 21
  • 0

Bayer se pobrinuo da informacije primate i koristite jednostavnije, pa na njihovoj Internet stranici Bayercropscience možete pronaći ponudu servisa koje možete koristiti u bilo kojem vremenu, bilo gdje.

Osim informacija o njihovim proizvodima, korisnim i praktičnim savjetima pružaju provjerene preporuke koje poljoprivrednim proizvođačima mogu biti od velike pomoći tijekom sezone.

Bayer vinogradar - servis za savjetovanje u proizvodnji grožđa i održavanju vinograda.

Bayer Vinogradar

Bayer voćarski dnevnik - servis za savjetovanje u proizvodnji voća.

Bayer Voćarski dnevnik

Bayer Agro Dijagnoza - novi alat za prepoznavanje korova, štetnika i bolesti kako bi se poljoprivrednim proizvođačima što više olakšao rad u polju.

Bayer Agro Dijagnoza

Bayer Agro Vrijeme - mobilna aplikacija namijenjena korisnicima popularnih pametnih telefona koja donosi aktualnu, točnu i detaljnu vremensku prognozu, ovisno o vašem mjestu stanovanja, te kontakt podatke Bayerovih terenskih savjetnika kako bi poljoprivredni proizvođači što lakše i brže stupili u kontakt s najbližim savjetnikom.

Bayer Agro Vrijeme

Bayer Korisnik - Ukoliko poljoprivredni proizvođač želi prisustvovati događanjima u organizaciji Bayer tima poput AgroFest-a, Dana vinograda, Dana voća ili jednostavno posjetiti neko od stručnih predavanja, potrebno je izdvojiti minutu vremena i prijavom putem Bayer Agro Info servisa dozvoliti Bayeru slanje pozivnica.

Bayer korisnik

Ljubitelji društvenih mreža mogu pronaći Bayer na Facebook profilu Bayer Hrvatska/Bosna i Hercegovina te pratiti novosti s terena, informirati se o njihovim događanjima, sudjelovati u nagradnim igrama.

Foto: bigstockphoto/igor stevanovic


Tagovi

Bayer Vinogradar Voćarski dnevnik Agro Dijagnoza Agro Vrijeme


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner