Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akcija Auto Arbanasa
  • 06.09.2014. 16:45

Mazda pick-up - vaš za samo 91.120kn!

Auto Arbanas pripremio je iznimnu akciju rabljenih Mazda PT-50 Pick-up vozila za sve prave farmere i one koji se tako osjećaju!

  • 3.574
  • 331
  • 0

Jesen nam lagano pristiže, žetve i berbe su u punom jeku, a vama treba pomoć u prijevozu radne opreme i materijala? Tvrtka Auto Arbanas iz Velike Gorice je tu da vam olakša posao! Kao ovlašteni Mazdin partner, pripremila je posebnu ponudu za farmere rabljenih Mazda BT-50 pick-up vozila!

Mazda BT-50 je sinonim kvalitetnog pick-up vozila japanskog proizvođača Mazda. U pravom smislu spaja potrebe modernog farmera, kako na polju, tako i u privatnom životu.

Sva vozila su opremljena dvostrukom kabinom i registrirana za 5 osoba. Imaju ugrađen 2,5 L dizel motor od 143 KS i 330 Nm okretnog momenta te pogonom na sve kotače. Bogato su opremljena TE paketom opreme sa aluminijskim naplacima, klima-uređajem, kao i atraktivnom dodatnom opremom: kadom prtljažnika i hard-top nadgrađem tovarnog prostora. Vozila su stara 4 godine, sva su u izvrsnom stanju te uredno održavana u ovlaštenim Mazda servisima, a svi kupci dobivaju i jamstvo u trajanju 12 mjeseci. Sva vozila su u sustavu PDV-a kojeg kupci mogu odbiti, naravno ako imaju takvu mogućnost.

Količina vozila je ograničena, a mogu se razgledati i isprobati u prodajno-servisnom centru Mazda Auto Arbanas u Velikoj Gorici.

Više o tehničkim karakteristikama vozila pogledajte u našem oglasu, a u video prilogu ispod teksta pogledajte zanimljivu reportažu primjene ovog jedinstvenog pick-up vozila u životu farmera!


Tagovi

Auto Arbanas Mazda BT-50 Pick-up vozilo Akcija Mazda vozila Velika Gorica Dodatna oprema Ovlašteni Mazda servis Berba mandarina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]