Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stipendija
  • 24.10.2019. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Matea Kopić dobitnica je ovogodišnje stipendije Agrokluba

Stipendija je uručena na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća povodom obilježavanja 59. godišnjice postojanja i djelovanja Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Foto: FAZOS
  • 461
  • 13
  • 0

Matea Kopić, studentica 2. godine studija Bilinogojstva smjer Ishrana bilja i tloznanstvo Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, dobitnica je ovogodišnje stipendije Agrokluba za najagrostudent(a)icu. 

Na prošlotjednoj svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća održanoj povodom obilježavanja 59. godišnjice postojanja i djelovanja Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek uručena je vrijednoj studentici stipendija u visini 5.000 kuna, a današnjim potpisom ugovora ista je stupila na snagu. 

Prigodni vaučer uručili su dekan fakulteta prof.dr.sc. Krunoslav Zmaić i jedan od osnivača Agrokluba Vedran Stapić.

"Nastavak je to uspješne suradnje između FAZOS-a i Agrokluba", rekao je Stapić i otkrio kako se sljedeće godine može očekivati novi natječaj za studente poljoprivrednih fakulteta.

Na samoj sjednici, predstavljena su ostvarenja u prošloj akademskoj godini, kao i planovi za budućnost. Vodstvo FAZOSa dodijelio je brojne povelje, priznanja i zahvalnice nastavnicima, studentima, umirovljenicima i gospodarskim subjektima. 

 


Tagovi

Stipendija Matea Kopić FAZOS Najagrostudentica Agroklub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.