Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mehanizacija
  • 03.09.2013.

Massey Ferguson reorganizirao mrežu u RH i regiji

Nenad Stepanić na čelu prodaje Massey Fergusona u regiji ispred tvrtke Austro Diesel GmbH

  • 1.150
  • 152
  • 0

Tvrtka Austro Diesel GmbH ovih je dana preuzela brand Massey Fergusona za tržište čitave regije, a nakon povlačenja bivšeg uvoznika/distributera tvrtke MasferAGRO. Na sajmu Agra u Gornjoj Radgoni u Sloveniji za agroklub potvrdio nam je to prvi čovjek tog branda u regiji - Nenad Stepanić i tom je prilikom istaknuo kako će distribuciju ovog branda vršiti renomirane tvrtke Grapak d.o.o. (za Sloveniju i sjeverozapadni dio RH) i PMT d.o.o.(za središnju i istočnu Hrvatsku). Za opskrbu tržišta originalnim MF rezervnim dijelovima skrbiti će tvrtka Terra diesel d.o.o. iz Dugog sela.

Ovim preslagivanjem je tržište bivše Jugoslavije dobilo novog snažnog uvoznika koji će skrbiti za prodaju i podršku ovih kvalitetnih i cijenjenih traktora i kombajna.

Massey Ferguson na sajmu u Gudovcu

'Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike koji cijene mogućnosti i kvalitete Massey Fergusona na naš štand na Bjelovarskom sajmu gdje će im naši stručnjaci dati odgovore na sva pitanja o ovim traktorima i kombajnima' istaknuo je Stepanić, te napomenio kako će biti i zanimljivih noviteta u ponudi.

Austro Diesel GmbH - regionalni igrač

Austrijska tvrtka Austro Diesel GmbH osim tržišta Austrije, brand Massey Ferguson zastupa i u Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj i Rumunjskoj, a od sada i/ili nakon organizacije tržišta u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.


Fotoprilog


Tagovi

Massey Ferguson Austro Diesel PMT Grapak Terra diesel Nenad Stepanić


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Osijeku otvorena banka hrane

Danas je u Osijeku otvorena banka hrane. Osnovao ju je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, a čemu je prethodio projekt infrastrukturnog opremanja,...

Više [+]