Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 10 godina Agrokluba
  • 19.09.2018. 15:00

Marijana Petir: 10 godina rada je dokaz uspješnosti Agrokluba

Donosimo izjavu i čestitke zastupnice u Europskom parlamentu Marijane Petir

  • 1.001
  • 171
  • 1

Povodom jubileja Agrokluba danas smo primili čestitke i izjavu iz Bruxellesa. Naime, nacionalna agrarna politika danas je dijelom Zajedničke poljoprivredne politike Europske unije, a kojom se ponajviše bavi i naša europarlamentarka Marijana Petir.

"S Agroklubom surađujem od samih početaka mog zastupničkog mandata u Europskom parlamentu. Danas, kad je više nego bilo kada prije potreba za informacijama toliko porasla, dobiti točne, pravovremene i još k tome stručne informacije od neizmjerne je važnosti. Agroklub već deset godina prenosi znanja i iskustva našim poljoprivrednicima na zanimljiv i pristupačan način i sama obljetnica dokaz je njihove uspješnosti kao specijaliziranog portala za poljoprivredu.

Pozitivnim pričama o poljoprivrednicima i o njihovim uspješnim poduhvatima doprinose da se oni koji su se umorili  od poljoprivrede pokušaju još jednom uhvatiti u koštac sa svim problemima a mlade potiče da se odvaže zaplivati u tim izazovnim vodama. Ovim putem uredništvu, novinarima te svim suradnicima čestitam 10. rođendan te im želim još barem toliko" kaže u izjavi za Agroklub eurozastupnica Marijana Petir.

Ona se već niz godina u središtu EU birokracije glasno zalaže za razvoj hrvatskog sela i dobrobit malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, zaštitu okoliša i promociju tradicionalnih i općeljudskih vrijednosti.


Tagovi

Marijana Petir Bruxelles 10 godina Agroklub


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]