Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 08.04.2019. 12:00

Manitou MLT 737-130 PS+ je najpopularniji model teleskopskog utovarivača!

Tvrtka Euromarkt je jedini ovlašteni zastupnik Manitou teleskopskih utovarivača i terenskih viličara u Hrvatskoj! Što su izložili u Gudovcu, saznajte u nastavku.

Foto: Marina Parlov Puljiz
  • 732
  • 59
  • 0

Na 22. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu izlagala je i tvrtka Euromarkt iz Zagreba koja je predstavila čeoni elektro Hyster viličar i teleskopski utovarivač Manitou MLT 737-130 PS+ Premium. 

Izloženi čeoni elektro viličar Hyster J2.5XN nosivosti 2.5 tone čest je odabir za tvrtke iz poljoprivredne, drvne, logističke i automobilske industrije. Elektro viličare odlikuju niski troškovi održavanja s obzirom da ih pogone elektro motori koji su dugovječniji i povoljniji za održavanje u odnosu na dizel i plinske motore. Također, trošak struje odnosno punjenja baterije viličara je daleko niži od cijene dizela ili plina.

vd
Čeoni viličar Hyster na sajmu u Gudovcu

Model koji zadovoljava i najekstremnije korisnike

Teleskopski utovarivač Manitou MLT 737-130 PS+ je najpopularniji model kojeg najčešće isporučuju klijentima zbog nosivosti od 3.700 kg i visine dizanja od 7 metara što je idealno za veliku većinu poljoprivrednika. Deutz motor zapremnine 3,6L sa 129 ks te 6-brzinski automatski mjenjač omogućavaju brzinu od 40 km/sat, a snažna hidraulična pumpa (150 l/min pri 270 bar) zadovoljit će potrebe i najekstremnijih korisnika.

fec
Teleskopski utovarivač Manitou MLT 737-130 PS+

Tvrtka Euromarkt je jedini ovlašteni zastupnik Manitou terenskih viličara i teleskopskih utovarivača te Hyster viličara u Hrvatskoj. Sa servisnim timom koji čini 19 servisera pokrivaju teritorij cijele Hrvatske: 2 servisera u Vinkovcima, 2 u Šibeniku te 15 u Zagrebu, garantiraju brz odaziv na servisnu intervenciju. Brza isporuka rezervnih dijelova je također vrlo bitan faktor o kojem ovisi kvalitetno održavanje stroja. Oba dobavljača, Manitou i Hyster, garantiraju isporuku dijelova idući dan od narudžbe ukoliko se dio nalazi na stanju u tvornici te ga je moguće transportirati avionskim prijevozom.

Za više informacija obratite se tvrtki Euromarkt na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Euromarkt Gudovac Manitou Utovarivač Hyster


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]