Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 24.11.2018. 09:00

Manitou MC 18: Najveća udaljenost od tla i najbrži kompaktni viličar za teške terene na tržištu!

Novodizajnirani terenski viličar Manitou MC 18 za rad na teškim terenima napravljen je za stočare i ratare kako bi lako pokupili svoje plodove na poljoprivrednim dobrima, a univerzalno je i savršeno rješenje za primjenu na svim vanjskim i teškim terenima.

Foto: Euromarkt
  • 622
  • 43
  • 0

Tvrtka Euromarkt d.o.o. predstavlja terenski viličar Manitou MC 18. Ovaj viličar dostupan je u verzijama s pogonom na dva ili četiri kotača, a omogućava vam da precizno rukujete teretima težine do 1.800 kg na svim vrstama terena. Zahvaljujući udaljenosti od tla od 31 cm, ovaj stroj vam pruža odličnu mogućnost kretanja po kosim terenima kako biste došli do svojih usjeva. 

Novodizajnirani terenski viličar Manitou MC 18 za rad na teškim terenima napravljen je za stočare i ratare kako bi lako pokupili svoje plodove na poljoprivrednim dobrima. MC18 je univerzalno i savršeno rješenje za primjenu na svim vanjskim i teškim terenima. Proizvođačima voća i povrća svidjet će se lakoća rukovanja paletama bez obzira na konfiguraciju terena i vremenske uvjete.

cd
Terenski viličar Manitou MC 18

Kompaktan i idealan za male i tijesne prostore

MC18 ima najveću udaljenost od tla (30 cm) i najbrži je viličar za teške terene na tržištu (25km/h kod pogona na dva kotača). Projektiran je tako da se postigne ravnoteža između udaljenosti od tla te lakog pristupa kabini. S kompaktnim dimenzijama od 1,4 m širine i manje od 2 m visine, predviđen je za male i tijesne prostore.

Kubota motor snage 26,5 kW (36 KS) savršen je izbor za kompaktni terenski viličar s obzirom na nisku potrošnju od samo 3,5 l/sat te jednostavnost održavanja. Motoru se lako pristupa nakon što se podigne poklopac motora koji se nalazi neposredno iza sjedišta rukovatelja.

cd
MC18 ima najveću udaljenost od tla i najbrži je viličar za teške terene na tržištu

Velik je izbor dodatne opreme koju je moguće naručiti uz terenski viličar: kompletno zatvorena kabina, zračno sjedalo za rukovatelja, LED radna svjetla, različite dimenzije i vrste guma te kranovi visine dizanja od 3,3 do čak 5,5 metara.

Manitou je vodeći svjetski proizvođač terenskih viličara te osim modela MC18 nosivosti 1.800 kg, u ponudi ima još 5 modela nosivosti 2.600, 3.000, 4.000, 5.000 i 7.000 kg.

Kontaktirajte djelatnike tvrtke Euromarkt d.o.o. kako bi vas više informirali o ponudi terenskih viličara te teleskopskih utovarivača Manitou za koje su jedini ovlašteni zastupnik za teritorij Republike Hrvatske na mob: 099/2285-311 ili e-mail: info@euromarkt.hr


Tagovi

Euromarkt Manitou MC 18 Terenski viličar Potrošnja Dodatna oprema


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!