Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska turistička zajednica
  • 08.11.2017. 10:00

Mandžukić je ambasador Slavonije, a Rakitić nacionalnih parkova

London je na jedan dan postao centar Hrvatske. Dok u jednom dijelu Londona Todorić slavi odluku britanskog pravosuđa, u drugom dijelu Hrvatska predstavila svoje turističke adute.

  • 538
  • 58
  • 0

Tijekom drugog dana sajma World Travel Market (WTM), u sklopu hrvatskog štanda premijerno je u Londonu prikazan novi promotivni spot Hrvatske turističke zajednice. Predstavljanje novog spota na jednoj od najvažnijih svjetskih turističkih burzi koja se ove godine održava od 6. do 8. studenog, uvertira je u službenu promociju hrvatske turističke ponude na svjetskim sajmovima, a na WTM-u održano je pred dvjestotinjak uzvanika, partnera, suizlagača te predstavnika stranih i domaćih medija.

Novi promotivni spot sniman je na različitim prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj te u njemu sudjeluje 10 poznatih i slavnih osoba iz svijeta sporta i umjetnosti, među kojima su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić.

Dodatni značaj cjelokupnog projekta, navode iz Ministarstva turizma, je njegov humanitarni karakter. Naime, Hrvatska turistička zajednica će osigurati iznos od 500.000,00 kuna za humanitarne svrhe pa će tako svaki od sudionika u spotu imati priliku donirati iznos od 50.000,00 kuna za određenu udrugu koja svojim radom i djelovanjem pomaže oboljeloj djeci. Promotivni spot predstavljen je u sklopu "Wine & Cheese meetupa" koji su organizirali Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora te su tako na domjenku brojni uzvanici imali priliku kušati i uživati u vrhunskim hrvatskim sirevima i vinima brenda Vina Croatia- vina mosaica. Tom se prigodom Hrvatska predstavila i kao zemlja vrhunskih eno-gastro delicija i srdačnih domaćina.

Video: Youtube/CNTB 2018 PROMO


Tagovi

Turistička zajednica Hrvatske Promotivni spot Mandžukić Rakitić Modrić Turizam Ministarstvo turizma


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).