• Lemken
  • 15.11.2017. 16:30

Lemken i AppsforAgri za efikasnu poljoprivredu

"Lemken" i nizozemska startup tvrtka "AppsforAgri" pomažu poljoprivrednicima lakše donositi odluke.

Foto: LEMKEN GmbH
  • 385
  • 97
  • 0

Mehanizacija koja se danas koristi u poljoprivredi osnovana je na "pametnim" principima, umrežena je i pruža široke mogućnosti, kako bi ova djelatnost bila što efikasnija. Isti cilj imaju i Lemken i nizozemska startup tvrtka "AppsforAgri", koji su sklopili partnerstvo u želji da zajednički rade na aplikaciji namijenjenoj poljoprivredi.

Pogled u budućnost

Korisnicima će biti ponuđena senzorska tehnologija na korištenje, kao i prateće aplikacije. Bit je u povezivanju aplikacije, senzora i strojeva. Anthony van der Ley, direktor Lemkena, ističe da je ovo još jedan dokaz da ova tvrtka gleda u budućnost:

"Ova suradnja će nas učiniti još bržima, poduzetnijima i efikasnijima, kako bismo još bolje odgovarali na potrebe poljoprivrednika".

Lakše donošenje odluka

"AppsforAgri" je IT tvrtka koja se uspješno bavi sakupljanjem različitih podataka, zahvaljujući povezivanju algoritama i novih tehnologija. Tako će, u slučaju suradnje s Lemkenom, poljoprivrednici moći lakše donositi odluku, na primjer, kada je optimalno vrijeme za prskanje usjeva.

Foto: LEMKEN GmbH & Co.


Tagovi

Mehanizacija Lemken Suradnja Poljoprivreda AppsforAgri Aplikacija Senzori Tehnologija


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.


Partner

LEMKEN Adria d.o.o.

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +386 41 682 314, e-mail: [email protected] web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Berač može biti opasan i kad nije u pogonu... pazite se ljudi :)