Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mobilna aplikacija
  • 30.06.2015. 09:55

Lansirana Agroklub mobilna aplikacija

Potpuno besplatno preuzmite Agroklub mobilnu aplikaciju i budite informirani gdje god se nalazili!

  • 2.390
  • 375
  • 0

Želite li ponijeti portal Agroklub sa sobom gdje god se nalazili? Želite li biti informirani u svakom trenutku o novostima iz poljoprivrednog svijeta? Donosimo Vam dobre vijesti, kreirali smo za Vas mobilnu aplikaciju za iPhone i Android operativne sustave koja je potpuno prilagođena za smartphone mobilne uređaje i tablet računala.

Od sada su najnovije vijesti s Agrokluba dostupne i na mobilnoj aplikaciji pomoću koje možete na jednostavan i brz način pročitati sve kategorizirane novosti s portala. Osim toga aplikacija ima mogućnost pregledavanja Vaših komentara i mogućnosti dijeljenja članaka na svim popularnim društvenim mrežama.

Besplatno preuzmite aplikaciju

Skenirajte QR Code čitačem s vašeg smarthphone-a ili tableta

Budite u tijeku s događanjima iz agrara i aplikaciju preuzmite putem Google play i iTunes App storea. Nakon što preuzmete aplikaciju podijelite svoje dojmove i s drugim korisnicima te ju ocijenite i napišite kratku recenziju na storeu, a 5 autora najzanimljivijih recenzija će na poklon će dobiti Agroklub kapu.

Popis dobitnika objavit ćemo na portalu i društvenim mrežama 15.07.2015.

Za bilo kakva pitanja ili sugestije obratite nam se na info@agroklub.com.


Fotoprilog


Tagovi

Agroklub Agroklub aplikacija Mobilna aplikacija IPhone aplikacija Android aplikacija Poljoprivredne vijesti


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]