Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni fakultet Osijek
  • 20.05.2017. 13:23

Krunoslav Zmaić novi dekan Poljoprivrednog fakulteta

Članovi Fakultetskog vijeća većinom su glasova izabrali za dekana fakulteta prof.dr.sc. Krunoslava Zmaića.

  • 10.830
  • 940
  • 0

Poljoprivredni fakultet u Osijeku dobio je novog dekana. Naime, članovi Fakultetskog vijeća većinom su glasova izabrali za dekana fakulteta prof.dr.sc. Krunoslava Zmaića, koji je od 115 članova Fakultetskog vijeća koji su nazočili sjednici, dobio 87 glasova, a drugi kandidat prof.dr.sc. Danijel Jug, dobio je 27 glasova (jedan glasački listić je bio nevažeći). Novi dekan naslijedit će dosadašnjeg prof.dr.sc. Vladu Guberca.

Agroekonomika, agrarna i ruralna politika područje su znanstvenog i nastavnog rada novog dekana PFOS-a. Prof.dr.sc. Krunoslav Zmaić, između ostalog, kako se navodi na stranicama Sveučilišta J.J. Strossmayera, kao autor i koautor objavio je 54 radova te je sudjelovao na 19 međunarodnih i 10 domaćih znanstveno-stručnih skupova. Autor je jednoga udžbenika i koautor tri priručnika.

Odlukom Fakultetskog vijeća od 29. listopada 2003. godine izabran je za predstojnika Zavoda za agroekonomiku. Trenutno obnaša dužnost prodekana za nastavu. Rođen je 2. ožujka 1974. godine u Kirchenu, u Njemačkoj.


Tagovi

Poljoprivredni fakultet Osijek Dekan Krunoslav Zmaić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Livanjski divlji konji 🐎 jedinstvena su turistička atrakcija u svijetu! 👌❣U podnožju planine Cincar danas nesputano živi više od 800 divljih konja, zbog čega livanjski kraj mnogi uspoređuju s Mongolijom ili Islandom..🐎🐎🐎 Foto: Marin Ma... Više [+]