• KLUB daruje!
  • 17.12.2014. 18:00

KLUB - blagdanski pokloni! ;)

Osvoji svojim objavama majice i kape, a najaktivniji od Vas će dobiti tablet!

  • 674
  • 141
  • 0

Kako je ovo blagdansko doba ujedno i vrijeme darivanja, pripremili smo vam svakodnevne poklone sve do 1. siječnja 2015. godine. Uvjet za dobivanje poklona jest da na svom profilu društvene mreže KLUB objavljujete statuse, fotografije, video uratke ili poveznice.

Kako do poklona?

Ukoliko tvoja objava ima najviše oznaka "sviđa mi se" i/ili komentara tijekom 24 sata dobit ćeš na poklon Agroklub majicu ili kapu. Pored navedenog, tvoja objava će biti posebno istaknuta na naslovnoj stranici Agroklub portala, u polju predviđenom za aktivnosti KLUB-a, pa zaposli svoje prste i čekaj poklon ispod bora!

Naš zadatak će biti svaki dan u 10:00h objaviti dobitnika na zidu KLUB-a! Kada vidiš svoje ime, pošalji nam poruku sa svojim podacima na e-mail adresu info@agroklub.com s naslovom "Korisnik dana", kako bi majica ili kapa sigurno stigla na tvoju kućnu adresu.*

Što mogu dobiti?

Svakodnevni pokloni su nove Agroklub majice različitog dizajna i veličina ili Agroklub kape (po tvojoj želji).

Ali to naravno nije sve! 15. siječnja 2015. godine ćemo proglasiti jednog najkorisnika koji će dobiti poseban poklon.

Tko može postati najkorisnik?

Osoba koja je u periodu do 1. siječnja 2015. godine dobila majicu ili kapu. No, da bi ušao u izbor za najkorisnika, treba se i uslikati s majicom ili kapom, te staviti tu sliku na zid KLUB-a i prikupiti što više oznaka "sviđa mi se" i komentara, jer osoba koja ih bude imala najviše dobiva opaki meanIT tablet M753E Promise 7''.

Najkorisnik će također biti objavljen na zidu KLUB-a, a dobitnik se moli da se javi putem prethodno navedenog e-maila s naznakom "Najkorisnik".

*Napomena: Svaki korisnik može samo jednom mjesečno dobiti majicu ili kapu.


Tagovi

Pokloni Božić Božićno darivanje Darovi Majice Kape Tablet Korisnik Najkorisnik KLUB Društvena mreža


Autorica

Mateja Baotić

Mateja je administratorica AgroKluba i apsolventica je Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Voli prirodu i vječni je optimist!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vinceška @vinabelje #graševina #mladovino #svetivinko