Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program Hercule III
  • 27.09.2015. 08:25

Kako stati na kraj prijevarama u poljoprivredi?

U Padovi su se sastali predstavnici državnih agencija za plaćanja u poljoprivredi iz šest zemalja EU, uključujući i Hrvatsku. Tema je bilo otkrivanje i suzbijanje prijevara vezanih za zajedničku poljoprivrednu politiku.

Foto: avepa.it
  • 347
  • 43
  • 0

U talijanskom gradu Padovi, održana je završna konferencija projekta Edukacija o suzbijanju prijevara na temu Nove politike protiv prijevara u poljoprivredi i zajednički modeli otkrivanja istih od strane Agencija za plaćanja.

Uz predstavnike agencija iz Italije, Albanije, Malte, Poljske, Slovenije i Rumunjske, na konferenciji su sudjelovali i predstavnici naše Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te prisustvovali trima radionicama, izmjenjujući iskustva vezana za upravljanje nepravilnostima u Europskom poljoprivrednom fondu za ruralni razvoj (EPFRR) i Europskom fondu za jamstva u poljoprivredi (EFJP).

Govorilo se o tipologiji prijevara u Zajedničkoj poljoprivrednoj politici, prevenciji otkrivanja prijevara prema novom zakonodavstvu, uključujući i procjenu rizika prijevara. Nositelj projekta je AVEPA, talijanska Agencija za plaćanja regije Veneto, koja je u suradnji s Europskim uredom za suzbijanje prijevara (OLAF) i Agencijama za plaćanja navedenih zemalja članica EU, implementirala ovaj projekt, financiran iz EU programa HERCULE III.

Foto: avepa.it


Tagovi

Padova Nova politika Prevare Italija Albanija Malta Poljska Slovenija Rumunjska Agencija za plaćanja Hrvatska Nepravilnosti Zakonodavstvo Regija Veneto Program Hercule III


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pogodite gdje smo danas na terenu.