Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Etradex
  • 22.04.2020. 12:00

Kako kupiti i skladištiti gorivo dok su cijene niske?

Provjerite kako ostvariti besplatnu dostavu goriva i besplatan najam spremnika za njegovo skladištenje koje nudi tvrtka Etradex.

Foto: Etradex
  • 11.877
  • 795
  • 1

Uz povijesno niske cijene goriva, isplati se kupovati veće količine i skladištiti ih za buduću potrošnju. Poljoprivrednici, prijevoznici, ribari, građevinari i ostali koji troše značajnije količine Plavog dizela ili Eurodizela sada mogu ostvariti velike uštede na cijeni goriva i smanjiti ulazne troškove. Problem je gdje to gorivo skladištiti i pod kojim uvjetima je to uopće dozvoljeno. Odgovore na pitanja dobili smo u tvrtki Etradex.

Ova tvrtka već 30 godina radi upravo tako da kupcima dovozi gorivo na lokaciju i daje spremnike za skladištenje goriva u besplatan najam. Specijalizirali su se za njihovo postavljanje i održavanje kao i održavanje opreme na spremnicima. Za sve ugovorne kupce koji od Etradexa kupuju gorivo, ove su usluge besplatne.

U ponudi imaju statične spremnike od 3.000 litara, 5.000 litara ili 9.000 litara.

Tankirajte kao da ste na benzinskoj postaji

"Svi spremnici opemljeni su pumpom, filterom, brojilom, mjerilom nivoa, pištoljem i crijevom od minimalno pet metara. Spremnici su okrugli kako bi se mogli optimalno smjestiti, imaju dvostruki plašt zbog čega nema brige oko prolijevanja goriva i sve potrebne EU certifikate. Rukovanje je jednostavno, tankirate kao da ste na benzinskoj postaji, a dodatna prednost je ta što imate kontrolu nad potrošnjom", ističu iz Etradexa.

vd
Prijenosni spremnici za gorivo 910 litara

Dodaju da, osim statičnih, u ponudi imaju i prijenosne spremnike od 910 litara. Kao njihovu praktičnost ističu to što su dimenzionirani na način da stanu u standardna pick-up vozila. Zbog toga je pojednostavnjen pristup na  mjestima do kojih kamion za dostavu ne može doći te se na taj način može opskrbljivati gorivom poljoprivredne strojeve, strojeve na gradilištima, agregate i sl. 

Koje uvjete treba ostvariti za besplatan najam spremnika?

Kako biste ostvarili pravo na besplatan najam spremnika, iz tvrtke naglašavaju sljedeće uvjete:

1. Potrebno je ostvariti minimalnu godišnju potrošnju Eurodizela i/ili Plavog dizela:

  • za spremnik od 3.000 litara - 40.000 litara
  • za spremnik od 5.000 litara - 60.000 litara
  • za spremnik od 9.000 litara - 108.000 litara

"Ako ne ostvarujete navedene količine, a kupujete gorivo od nas, spremnike možete kupiti po posebnim cijenama koje vrijede samo za naše kupce", poručuju iz Etradexa.

vd
U ponudi imaju statične spremnike od 3.000 litara, 5.000 litara ili 9.000 litara

2. Javiti im podatke vašeg obrta/tvrtke/OPG-a i godišnju potrošnju goriva na mail: gorivo@etradex.hr (u predmet napisati SPREMNIK1.) Ili poslati poruku s navedenim podacima na broj: 098/307-306.

3. Potpisati ugovor o kupoprodaji goriva. Nakon što im pošaljete svoje podatke i potrošnju, poslat će vam ponudu s cijenom goriva i rabatima koje ostvarujute kao ugovorni kupac te dodatak ugovoru koji se odnosi na uvjete vezane uz besplatno korištenje spremnika.

Za više informacija možete im se obratiti na e-mail: gorivo@etradex.hr ili na brojeve: 052/693-130 ili 098/307-306.


Tagovi

Etradex Gorivo Skladištenje Besplatan najam Spremnici za gorivo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]