Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce
  • 13.03.2018. 15:00

John Deere predstavio novu snažnu traktorsku kosilicu!

RadnoJohn Deere je predstavio novu vrhunsku traktorsku kosilicu pokretanu dizel motorom. X940 serija prikladna je za privatne kupce i profesionalce kojima je potreban snažan radni stroj sposoban za obavljanje različitih zadataka!

Foto: Novocommerce
  • 1.545
  • 45
  • 0

John Deere je predstavio novu vrhunsku traktorsku kosilicu pokretanu dizel motorom. X940 serija prikladna je za privatne kupce i profesionalce kojima je potreban snažan radni stroj sposoban za obavljanje različitih zadataka. 

Top model X949 opremljen je pogonom na sva četiri kotača kao i upravljanjem na sva četiri kotača za ultimativnu trakciju i okretnost. Ova mogučnost uvelike smanjuje potrebu za manevriranjem unatrag kod košnje na ograničenim prostorima kao i za manevriranje oko prepreka kao što je drveće, grmovi i ostalo.

vs
Traktorska kosilica model X949

U verzijama s pogonom na dva i četiri kotača

Nova X940 serija uključuje i X940 i X948 modele a dostupna je u verzijama s pogonom na dva i četiri kotača, kao i sa upravljanjem na četiri kotača. Nova serija izgrađena je na postojećoj X700 seriji, dobro poznate reputacije po pouzdanosti, produktivnosti te donosi brojne dodatne funkcije za vrhunsku udobnost i kontrolu.

Sva tri stroja su bazirana su na izdržljivom okviru i pokretana su dizel motorom od 24 KS (17.9 kW) sa vodenim hlađenjem. Moderna, digitalna kontrolna ploča ima jasan prikaz informacija kako bi se osigurale maksimalne performanse, spriječila oštečenja i smanjili troškovi upotrebe. Ostale prednosti uključuju podesivi upravljač i sjedalo, tempomat te Twin Touch pedalu mjenjača.

sc
Podesivi upravljač i sjedalo, tempomat te Twin Touch pedala mjenjača

MulchControl opcija za još veću produktivnost

Tri rotacijska kosišta dostupna su kako bi ispunila zahtjeve prema performansama i kvaliteti rezanja. Dostupna su AccelDeep kosišta od 122 cm (48 in) te kosišta velikog kapaciteta prihvata 137 ili 152 cm sa opcijskim AutoConnect za brzo spajanje.

Nova serija izgrađena je na postojećoj X700 seriji, dobro poznate reputacije po pouzdanosti, produktivnosti te donosi brojne dodatne funkcije za vrhunsku udobnost i kontrolu!

Nova opcija je MulchControl, inovativan sustav dizajniran da pruži superiorne performanse malčiranja uz povećanje produktivnosti. Zamjena sa bočnog istresanja na mulčiranje je jednostavno uz okret ručice.

Široki raspon prednjih i zadnjih priključaka može se koristiti uz ovu traktorsku kosilicu, uključujući sustav za skupljanje materijala, prednju hidrauliku, rotacijsku četku i dasku za snijeg.

Za više informacija o kosilici, obratite se tvrtki Novocommerce International na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Novocommerce John Deere Kosilica X940 serija Model X949 Malčiranje


Partner