Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za plaćanja u poljoprivredi
  • 22.07.2014. 10:00

Iz IPARD-a 200 tisuća kuna LAG-ovima

APPRRR do sada je sklopila ugovore o dodjeli sredstava iz IPARD programa za sufinanciranje četrdeset i dvije Lokalne akcijske grupe (LAG) u iznosu od 37,8 milijuna kuna

Foto: freedigitalphotos.net
  • 101
  • 7
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za prihvatljive troškove u sklopu mjere 202 "Priprema i provedba lokalnih strategija ruralnog razvoja".

Europska Unija u okviru te mjere, lokalnim akcijskim grupama (LAG), sufinancira: izradu studija za područje LAG-a, usavršavanje i obrazovanje zaposlenika, volontera te članova LAG-a, izradu promidžbenih materijala, organizaciju promotivno-promidžbenih događaja te studijskih putovanja za članove i stanovnike LAG-a, plaće za zaposlenike LAG-a, najam ureda i režijske troškove ureda LAG-a te uredsku i računalnu opremu. LAG-ovima se za prihvatljive troškove može odobriti maksimalni iznos od 450.000 kuna godišnje.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do sada je sklopila ugovore o dodjeli sredstava iz IPARD programa za sufinanciranje četrdeset i dvije Lokalne akcijske grupe (LAG) u iznosu od 37,8 milijuna kuna.

Tijekom proteklog tjedna LAG-u Prigorje-Zagorje isplaćeno je 25.201,92 kn, LAG-u Istočna Istra 72.291,57 kn, LAG-u Cetinska krajina 21.094,56 kn, LAG-u Južna Istra 26.641,94 kn, LAG-u Petrova Gora 17.880,66 kn, a LAG-u Gorski kotar 37.176,98 kn.

Popis svih LAG-ova koji su potpisali Ugovor s Agencijom za plaćanja možete pogledati ovdje.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

IPARD program APPRRR LAG Lokalna strategija Ruralni razvoj Sufinanciranje Prihvatljivi troškovi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sajam Viroexpo zadnjeg je dana vrvio posjetiteljima! I ja sam ubola dobar sir i ljute prgice 👌