Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FarmShow 2023.
  • 06.06.2023. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Inter Agrar Mehanizacija: Uskoro stižu Fendt demo traktori!

Jedini ovlašteni distributer i servis za traktore marke Fendt i Valtra u RH prvi je put sudjelovao na sajmu FarmShow u Osijeku.

Foto: Martina Pavlović
  • 2.658
  • 138
  • 0

Prvi se put na FarmShow-u predstavila tvrtka Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. koja je početkom ove godine otvorila svoj prodajno-servisni centar u Đakovu.

"Nakon sajma u Gudovcu gdje smo se prvi puta pojavili kao firma Inter Agrar Mehanizacija prisutni smo i na FarmShowu kojeg smatramo najboljim sajmom za poljoprivrednu mehanizaciju u RH jer je izložena isključivo ona", izjavio je tom prilikom direktor tvrtke, Emil Vranješ.

Naime, ova je tvrtka jedini ovlašteni distributer i servis za traktore marke Fendt i Valtra koji su ove godine na sajmu plijenili pažnju. Kako smo doznali od Damira Damjanova, prodavača te tvrtke najjači model na njihovom štandu bio je Fendt 942.

"Ovisno o željama kupca kreće se u rasponu od 300 do 420 KS, a on sam bira svu opremu koju želi. Dakle, svaki traktor slaže se po željama kupca i unikatan je", otkrio nam je Damjanov.

Odsad po Fendt, Valtru i Ponsse u srce Slavonije!

Tako su na izložbenom prostoru posjetitelji mogli vidjeti Fendt modele 313, 514 i ranije spomenuti 942. "Ovo je najjači brend u industriji traktora. Tko ga jednom kupi uvijek mu se vraća", dodao je.

Svi modeli Fendt-a s Vario mjenjačem

Kaže kako je to zbog toga što su kod njega svi modeli, od najmanjeg pa do najvećeg opremljeni s Vario mjenjačem što ga čini jedinstvenim i posebnim. Također, ista je i kabina kod svih modela. "Ako vozite seriju 200 i prijeđete na onu 1.000 upravljanje njime je na isti princip tako da onaj tko je radio s jednim modelom može i sa svim ostalim", istaknuo je.

Damir Damjanov, prodavač tvrtke Inter Agrar Mehanizacija d.o.o.

Što se tiče Valtre najmanji izloženi model je G, zatim su srednji N i T dok je najveći S model koji može biti od 300 do 400 KS. "Uskoro na RH tržište dolaze i prvi komadi novog Q modela u kojem je dostupno mnogo Valtrinih tehnoloških inovacija", otkrio je Damjanov.

Naime, u Inter Agrar Mehanizaciji najviše upita dobivaju za ratarske traktore, ali kažu, upiti im stižu i iz Dalmacije. "Zastupamo cijelu Hrvatsku i što se tiče prodaje i servisa. Brzi smo i efikasni kada su u pitanju izlasci servisera na teren", otkriva naš sugovornik.

Popunjava se buduće centralno skladište

Što se tiče skladišta rezervnih dijelova, kako su i ranije najavljivali, cilj im je da Đakovo postane centralno i glavno u cijeloj regiji. Radovi se odvijaju punom parom, a trenutno su u fazi završetka. "Skladište je na tri etaže, a originalni rezervni dijelovi već stižu", ističe Damjanov.

Inače, ova tvrtka nudi mogućnost prodaje traktora putem leasinga i kreditiranja. Tvornička garancija je godinu dana, a uz to daje se i dodatne tri godine ili 4.000 radnih sati produljenog jamstva kupcima koji odluče kupiti traktor od njih.

Tim Inter Agrar Mehanizacije na ovogodišnjem FarmShow-u

Na akciji im je trenutno Fendt 514 koji je na lageru i dostupan odmah te otkrivaju da već imaju par upita. Osim ova dva brenda traktora u ponudi imaju i Ponsse strojeve za strojnu sječu drva.

Stižu demo traktori

U narednom periodu planiraju ozbiljnim kupcima dati i demo traktor na probu koji će bit opremljen svom mogućom dodatnom opremom. "Imat će priliku određeni period isprobati traktor, razmisliti što žele, a mi ćemo mu ga dovesti na željenu lokaciju i obučiti ga za rad njime", napominje Damjanov. 

Kaže kako je bolje kada kupac može sam isprobati traktor nego kada dođe na polje gledati kako njime upravlja netko drugi. Upravo je to, kaže, prilika da se uvjere zašto je Fendt razred za sebe. 


Fotoprilog


Tagovi

FarmShow Inter Agrar Mehanizacija Fendt Valtra Ponsse Demo traktori


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]