Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bayer CropScience
  • 26.05.2014. 13:00

I veliki imaju veliko srce – Bayer pomaže žrtvama poplava!

Veliko srce velike korporacije – tvrtka Bayer donirala pomoć u obliku novca i lijekova u iznosu od 60.000,00 eura te uključila svoje zaposlenike u projekt pomoći stradalim područjima

  • 243
  • 21
  • 0

Jedna od vodećih svjetskih korporacija u području prodaje sredstava za zaštitu bilja - Bayer, hvale vrijednom akcijom za pomoć stradalima u katastrofalnim poplavama, pokazala je da ima veliko srce. Naime, uslijed razornih poplava koje su zadesile Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju, njemačka kompanija Bayer se također uključila u pružanje pomoći onima kojima je to sada najpotrebnije.

Za ovu svrhu Bayer je nesebično odlučio uputiti hitnu pomoć stradalim područjima u obliku novca i lijekova u vrijednosti od 60.000,00 eura. Od tog iznosa, 25.000,00 eura se doniralo lokalnim organizacijama Crvenog križa u navedenim zemljama. Ovim novcem Bayer želi pomoći u hitnoj nabavi vode, hrane, lijekova i higijenskih potrepština u poplavljena područja. Osim novčane donacije, Bayer je donirao i 35.000,00 eura u obliku lijekova jugoistočnoj Europi.

I Bayerovi zaposlenici su dokazali da imaju veliko srce!

No, tu pomoć nije stala. U Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Sloveniji su se akciji pomoći priključili i Bayerovi zaposlenici. Samostalno su odlučili donirati odjeću i/ili hranu i druge hitne potrepštine koje već putuju ili će se uputiti u potrebna područja. I Bayer Austrija se odlučio odazvati ovoj inicijativi te pružiti potporu kolegama u susjednim zemljama. Stoga su organizirali donacijski projekt u kojem su pozvali sve zaposlenike da doniraju novac za stradala područja, a Bayer Austrija će skupljeni novac udvostručiti do iznosa od 10.000,00 eura.
Bayer zapošljava oko 500 ljudi u jugoistočnoj Europi i, na sreću, nitko nije stradao u poplavama.

Ovom hvale vrijednom akcijom Bayer je potvrdio svoju socijalnu osjetljivost za ljude i područja stradala u poplavama.


Tagovi

Bayer CropScience Pomoć Donacija Bayer Austria Novčana pomoć Lijekovi Odjeća Poplave Stradali


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!