Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija u Bruxellesu
  • 10.07.2017. 15:00

Hrvatski pršut za Guinnessa stiže u Bruxelles!

Eurozastupnica Petir u suradnji s Hrvatskim drvnim klasterom u Bruxellesu organizira konferenciju vezanu za preradu drva i šumarstvo, a u sklopu konferencije moći će se kušati proizvodi hrvatskih OPG-ova.

Foto: Gordana/bigstockphoto.com
  • 2.499
  • 215
  • 0

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir 11. srpnja 2017. s početkom u 17 sati (JAN 6Q1) u suradnji s Hrvatskim drvnim klasterom u Bruxellesu organizira konferenciju "Ulaganja u preradu drva i šumarstvo u zemljama Jugoistočne Europe".

Na konferenciji će se okupiti predstavnici drvne i prehrambene industrije, šumarstva i poljoprivrede iz cijele Europe te će tako na jednom mjestu imati priliku razgovarati s donositeljima odluka u institucijama Europske unije - Europskom komisijom i sa zastupnicima u Europskom parlamentu u kojem Petir organizira tematsku konferenciju. Osim tvrtki i nadležnih institucija, na konferenciji će sudjelovati i predstavnici Europske komisije te vodećih EU strukovnih udruženja, poput CEI-BOIS-a, AEBIOM-a i COPA COGECA-e.

Hrvatski proizvodi u Bruxellesu

U okviru konferencije Petir će predstaviti i 15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji se održava u Dubrovniku 2018. godine u organizaciji Vedrana Kraljevića. U prigodnom dijelu svi će sudionici konferencije i posjetitelji u Europskom parlamentu moći kušati proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koje Petir ugošćuje u Bruxellesu, među kojima su drniški pršut Ante Reljanovića koji konkurira za Guinnessovu knjigu rekorda, ovčji sir s Krka, maslinovo ulje, vina, suhe smokve iz južne Dalmacije od proizvođača okupljenih u Zadružni savez Dalmacije, a događanje će uveličati i šibenska klapa Bonaca.

Foto: Gordana/bigstockphoto.com


Tagovi

Drniški pršut Petir Koferencija Ante Reljanović Guinness Bruxelles Prerada drva Šumarstvo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Priroda je umjetnica sama po sebi, ali ne treba zanemariti ni kreativnost ljudi koji u njoj vide podlogu za svoja umjetnička djela. Bilo da se radi o zanimljivim instalacijama ili običnoj uličnoj umjetnosti, prizori poput ovih na fotografij... Više [+]