• AK Podcast
  • 26.03.2021. 15:00

Gost prvog podcasta Agrokluba - trostruki ministar poljoprivrede

Donosimo novi format Agroklub sadržaja. Dame i gospodo, predstavljamo AK Podcast

Foto: Vedran Stapić
  • 511
  • 416
  • 1

(R)Evolucija poljoprivrede je podcast Agrokluba u kojem pričamo s ljudima koji imaju pik na poljoprivredu. Oni su proizvođači hrane, gospodarstvenici, stručnjaci i znanstvenici, novinari, političari ili ključni dionici agrarne administracije. Svi su odreda ljudi sa stavom i dijele nešto zajedničko - viziju, iskustvo i rezultate.

Želimo znati što ih motivira, kako vide život našeg sela, kuda idu poljoprivreda i društvo, ima li "kruha od motike" te što trebamo učiniti da budemo bolji? Što valja napraviti da proizvodimo više i ojačamo poziciju domaćeg? U čemu smo TOP, a u čemu FLOP? Može li hrvatski agrar (R)Evoluirati? Kada će naše selo biti nalik onom u Austriji?

Pri tome ćemo Vas nastojati zabaviti, potaknuti na razmišljanje, a ponešto i naučiti.

U prvom podcastu Agrokluba razgovarat ćemo s čovjekom koji je u tri mandata bio ministrom poljoprivrede. Danas se sa svojim bratom bavi tovom junadi i nastavlja stočarsku tradiciju koju je pokrenuo njihov otac, poznati narodni tribun. Pogađate, riječ je o Božidaru Pankretiću.

Razgovarat ćemo o aktualnim temama, ali i o budućnosti poljoprivredne proizvodnje. Bit će riječi o pogledu na agrarne politike i državnu administraciju, ovaj put iz pozicije proizvođača, korisnika potpora.

Tražit ćemo odgovore na razna i brojna pitanja. 

Imaš li ti neko pitanje za Božidara Pankretića? Pošalji ga u komentaru ispod.

Pogledajte najavu AK Podcasta:


Tagovi

Božidar Pankretić Stočarstvo Tov junadi Izvoz Ruralni turizam


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije sa značajnim iskustvom u medijima i komunikacijskom menadžmentu institucija državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedavno sam razgovarala s Mladenom Kušekovićem, vlasnikom tvrtke Natura Beef d.o.o. iz Udbine. Teško je izdvojiti najvažnije i najzanimljivije jer o svakoj temi ima čvrst stav i brojna pitanja za nadležne. Uskoro nešto o tome, a do tada uži... Više [+]